Hesabım
    Brad Pitt "Peaky Blinders" Dizisinde Rol İstemiş!

    Brad Pitt'in "Peaky Blinders" dizisinde rol almak istediği ortaya çıktı.

    Brad Pitt'in hit BBC dizisi Peaky Blinders'tan rol istediği ortaya çıktı. Dizinin yaratıcısı olan Steven Knight, ünlü oyuncunun dizide rol almak için telefonla aradığını ve dizide olmak istediğini söylediğini açıkladı. 

    2013 yılında BBC'de yayınlanmaya başladığından beri, 1920'lerde Birmingham, İngiltere'deki bir suç ailesini takip eden dizi, kısa sürede büyük bir hit haline geldi. Dizinin başarısı, Tom Hardy ve Adrien Brody gibi yıldızları oyuncu kadrosuna katmasunı da sağladı.

    The Guardian'daki habere göre Knight, Birmingham'daki Resmi Peaky Blinders Festivali'nde dizinin hayranlarına Pitt'in diziden bir rol istediğini ve potansiyel katılımı hakkında konuştuklarını söyledi. "Temasa geçen ve katılmak isteyen birçok insan var." diyen Knight, "Brad Pitt, Snoop Dogg, A$AP Rocky... Sanırım serinin altıncı sezonunda bazı ünlü aktörleri kadroya almak için kapıyı biraz açacağız. Asıl mesele; iyi olmak zorundalar. Tıpkı Mosley'yi oynayan Sam Claflin'le yaptığımız gibi, rol için sadece en iyi uyan erkek oyuncuyu alacağız." diye konuştu.

    Knight ayrıca sadece ünlü oldukları için kimi oyuncuları konuk olarak çıkarma fikrini de reddetti. Büyük hayranı olduğu için HBO şovu Game of Thrones'ta küçük bir rolde boy gösteren Ed Sheeran’ın durumuna benzer bir durum yaşanamayacağını açıkladı. "Seyirci bir yüzü başka bir yerden tanıdığında ve o kişi hikayenin ortasına düşüverdiğinde bunu hep çok zorlayıcı buluyorum." dedi.

    Knight, Brad Pitt'in seride yer almasını istediğini ilk olarak 2016 yılında duyurmuştu. Serinin büyük hayranı olduğu bilinen oyuncu, şu ana dek seride yer almadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top