Hesabım
    Jason Bateman'dan "Ozark"ın 3. Sezonu Hakkında Ayrıntılar!

    "Ozark"ın 3. sezonu ne hakkında olacak?

    Netflix, popüler suç dizisi Ozark’ın 3. sezonu ne hakkında olacak? Başarılı oyuncu Jason Bateman’ın başrolünde yer aldığı dizi, 10 bölümden oluşan yeni sezonuyla önümüzdeki yıl Netflix’e geri dönecek. Sevilen dizinin üçüncü sezonu da, daha önceki sezonlarda olduğu gibi Chris Mundy tarafından ekrana taşınacak ve Marty Beryde ile ailesinin maceralarını işlemeye devam edecek. Ancak neler olacak dersiniz?

    Bateman dizinin hayranları için 3. sezonda olacaklara dair ufak ayrıntılar verdi. Emmy töreninin ardından Drama Dizisinde Üstün Yönetmenlik dalında Emmy ödülünü kazandıktan sonra sahne arkasında muhabirlere konuşan Bateman, şovun 3. sezonu hikayesinin ne olacağı hakkında bir fikir verdi. Deadline'da yer alan habere göre ünlü oyuncu; "Kumarhane çalışıyor ve bize hem olumlu hem de olumsuz fırsatlar sunuyor. Bunlardan bazıları huzursuzluk verici, bazıları sakinleşirici oluyor. Sonuçta hepsi aileyi etkiliyor." dedi.

    İkinci sezon daha politik bir bakış açısı kazanmıştı. Geçtiğimiz sezon Marty ve ailesi, tehlikeli uyuşturucu çetesi başta olmak üzere tüm tehditlere karşın kartlarını doğru oynayarak hayatta kalmaya çalışmıştı. Sezonun çoğu, para aklamak için yeni bir yol olarak bir nehir teknesi kumarhanesi kurma mücadelesi veren aileyi temel alıyordu. Hırslı avukat Helen Pierce, Byrde ailesi için kasabanın yolunu tutarken Marty ve Wendy yeni işbirliklerini, karteli, tehlikeleri ve çıkarlarını dengede tutmak zorunda kalmıştı. 2. sezon, kumarhanenin açılmasıyla ve Wendy'nin Marty’e ailenin kaçmayacağını söylemesiyle sona ermişti.

    "Ozark"ın başlıca rollerinde Jason Bateman'ın yanı sıra, Laura LinneyJulia GarnerJanet McTeerEsai MoralesMarc MenchacaJason Butler Harner ve Harris Yulin gibi isimleri izliyoruz. Ozark 3. sezon tüm bölümleriyle bu yıl içinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top