Hesabım
    Emmy Ödüllü Phoebe Waller Bridge, Amazon İle Dev Anlaşma İmzaladı

    Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller Bridge, dev bir anlaşmaya imza attı.

    Fleabag dizisiyle büyük bir başarı elde eden ve geçtiğimiz hafta sonu üç Emmy ödülünün sahibi olan Phoebe Waller Bridge, Amazon Stüdyoları ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Söylenenlere göre dizi anlaşması, tam 20 milyon dolarlık bir bütçeyi içeriyor.

    Geçtiğimiz Cumartesi gecesi, En İyi Komedi Dizisi, Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu, Komedi Dizisinde En İyi Senarist kategorilerindeki Emmy ödüllerini toplayan ve büyük bir çıkışa imza atan Phoebe Waller Bridge, Amazon ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Variety'nin haberine göre, Waller Bridge, bu 20 milyon dolarlık dizi anlaşmasına imza attığını onayladı. Waller Bridge, konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Amazon ile ilişkilerimi devam ettireceğim için delicesine heyecanlıyım. Fleabag'in ekibiyle çalışmak yaratıcı ekip hayallerinin gerçeğe dönüştüğü noktaydı. Kendimi evimde gibi hissettiriyor. İşe koyulmak için sabırsızlanıyorum."

    Phoebe Waller Bridge, geçtiğimiz aylarda Fleabag'de yakaladığı başarının ardından 25. James Bond filmi No Time To Die'ın senarist kadrosuna dahil edilmişti. Bunun en büyük nedeni olarak Bond filmlerinde hiçbir kadın bakış açısına yer verilmemesi gösterilmişti. Bond, erkeklere hitap eden bir film olmasına karşın Phoebe Waller Bridge, kadın karakterlerin kendilerini rahat hissettiği bir senaryoya imza atmak üzere çalışmalara başlamıştı. Senarist, ayrıca Killing Eve ve Crashing dizilerinin de senaryosunu kaleme almıştı.

    Amazon Stüdyoları ve Phoebe Waller Bridge'in büyük bütçeli yeni dizi projesinin çalışmalarına ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top