Hesabım
    BBC Dizisi "The War of The Worlds"den Fragman!

    The War of The Worlds uyarlamasından fragman paylaşıldı.

    Craig Viveiros'un yönetmen koltuğuna oturduğu bilim kurgu türündeki uyarlama mini dizi The War of The Worlds'den fragman paylaşıldı. BBC One ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan dizinin fragmanında Mars'tan geldiği düşünülen dünya dışı varlıklarla insanların savaşına tanıklık ediyoruz.

    Dünyaca ünlü yazar H.G. Wells'in eserinden bir kez daha uyarlanan The War of The Worlds'ün hikayesi ise şöyle: Günümüzde geçen ve sekiz bölümden oluşan dizide önlerine çıkan her şeyi yok eden uzaylı istilası konu ediliyor. Gökyüzünde görülen yabancı cisimler insanları adeta dehşete düşürür. Ancak onların yeryüzüne inmesi ile asıl kıyamet başlar. Bilmedikleri bir güç tarafından istila edilen dünyada hayatta kalmayı başaran bir grup insan başlarına gelecek olan felaketleri çaresizce beklemeye başlar. Hepsinin aklında tek bir soru vardır bu saldırganlar kimdir ve onlardan ne istemektedir?

    The War of The Worlds'ün yönetmenliğini Agatha Christie uyarlaması And Then There Were None, Rillington Palace, Ghosted gibi yapımlardan tanıdığımız Craig Viveiros üstlenirken, senaryoyu H.G. Wells'in kitabından uyarlayan isim McMafia, Doctor Who, Wallander gibi yapımlardan tanıdığımız Peter Harness oluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Poldark dizisinin yıldızı Eleanor Tomlinson; The Big Short, The Ritual gibi yapımların başarılı oyuncusu Rafe Spall; usta oyuncu Robert Carlyle; Rupert GravesJonathan Aris gibi isimler yer alıyor.

    The War of The Worlds, daha önce de beyaz perdeye aktarılmıştı. 1953 yılında izleyicileriyle buluşan yapımın yönetmenliğini dönemin usta isimlerinden Byron Haskin üstlenmişti. Film, dönemine göre oldukça başarılı bir kült yapım halini almıştı.

    The War of The Worlds için henüz tam bir yayın tarihi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top