Hesabım
    Jessica Lange "The Politician"dan Sonra Televizyon Kariyerini Sonlandıracak mı?

    Jessica Lange "The Politician"dan sonrasına dair açıklamalarda bulundu.

    Jessica Lange, Ryan Murphy Television Universe ile özdeşleşmeden ve American Horror Story serisinin kadrolu ismi haline gelmeden çok önce, Bob Fosse'den Martin Scorsese'ye kadar birçok ünlü yönetmenle çalışan ve iki kez Akademi Ödülü'nü kazanan bir isimdi. Sonra, HBO'nun Grey Gardens'ındaki Emmy ödüllü rolü, prestijli TV döneminin görkemli kadınlarından biri olarak ikinci rolünün yolunu açtı. 

    "American Horror Story"deki çalışması, onu yeni nesil genç hayranlarıyla yeniden tanıttı ve eski hayranlarının hayal bile edemediği şeyleri yapma fırsatı verdi. The Politician dizisinde ünlü oyuncuyu bir büyükanne olarak görüyoruz. Ancak başarılı oyuncu bu kadar ter döktükten sonra televizyn projelerine veda edebilir gibi görünüyor. Lange, Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada, bu rolü üstlendiğini çünkü çok fazla bir bağlılık gerekmediğini söyledi.

    "Genelde çalışma biçimime kıyasla benim için çok kolay bir programdı" diyen başarılı oyuncu, artık ne kadar bağlılık içeren projlerde çalışmak istediği konusunda çok net. Ünlü oyuncu, "Tekrar televizyon projelerine dönmem için çok, çok farklı ve özel bir şey gerekli. Çünkü bu noktada bu tükenmediğimden emin değilim. Sonuna gelmiş olabilirim." diye konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top