Hesabım
    "Castle Rock"ın 2. Sezon Fragmanında Annie Wilkes'i İnceliyoruz!

    Stephen King'in imzasını taşıyan Castle Rock, 2. sezonundan fragman geldi!

    Hulu platformunda gösterime sunulan Castle Rock'ın 2. sezonundan fragman geldi. Stephen King'in senaristi olduğu Castle Rock'ın fragmanında gerilim ve korkunun dozunun gittikçe arttığını ve tanıdık mekanlara geri döndüğümüzü görüyoruz!

    İlk sezonun ardından yeni bir kadroyla karşımıza çıkan Castle Rock'ın 2. sezonunda Lizzy Caplan'ın Stephen King'in Misery romanındaki Annie Wilkes karakterine hayat verdiği görülüyor. Ayrıca Stephen King'in bir başka romanı olan Salem's Lot'un mekanlarına da 2. sezonda yer verildiği fark ediliyor. Yeni sezonda, psikolojik rahatsızlarla mücadele eden Annie Wilkes, Castle Rock'ta sıkışıp kalan bir hemşiredir. Joy adında bir de kızı vardır. Cehennemden çıkıp gelmiş hemşire olarak tasvir edilen Annie'nin geçmişinin ve hikayesinin derinliklerine ineceğimiz yeni sezonda, Lizzy Caplan'ın yanı sıra son zamanların yıldızı parlayan oyuncusu Elsie Fisher, usta oyuncu Tim Robbins, Paul SparksYusra Warsama gibi isimler yer alıyor.

    Annie Wilkes karakteri, Stephen King'in Misery romanında görülüyordu. Dizide karakterin bir psikopata dönüşmesinden öncesi konu edinilecek. Kitapta Paul Shedon bir yazardı ve Annie ise onun hayranıdır. Paul bir gün araba kazasında yaralanır ve Annie evine getirir. Paul zamanla onun aslında Annie'nin tutsağı olduğunu fark eder... Diziyle birlikte Annie Wilkes'in nasıl bu hale geldiğine yakından göz atacağız.

    Geçtiğimiz yıl izleyici karşısına çıkan “Castle Rock”ın showrunner koltuğu Sam Shaw ve Dustin Thomason’a emanet edildi. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise JJ Abrams, Mark Lafferty, Ben Stephenson, Liz Glotzer ve King görev yapıyor. Psikolojik gerilim türündeki dizi, Stephen King evreninde karşılaştığımız karakterleri, mekanları ve hikayeleri bir araya getiriyor. Dizi, O (IT), Needful Things, The Dark Half ve Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) gibi ünlü King eserlerine gönderme yapıyor.

    Castle Rock'ın 2. sezonu, Hulu platformunda 23 Ekim tarihinde yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top