Hesabım
    Ricky Gervais, "After Life" 2. Sezonu İçin Ekiple Bir Araya Geldi

    After Life, 2. sezon hazırlıkları başladı.

    Usta komedyen Ricky Gervais, Netflix aracılığıyla izleyici karşısına çıkan After Life'ın 2. sezonu için hazırlıklara başladığını resmi olarak duyurdu. After Life'ın başrolünü, yönetmen ve senaristliğini üstlenen Gervais, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dizinin hayranlarını mutlu etti.

    The Office, The Invention of Lying, Extras, Ghost Town, Derek gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Ricky Gervais, geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan bir işe imza atmıştı. After Life adını taşıyan dizi projesi, kanser nedeniyle hayatını kaybeden eşinin hatırasıyla yaşayan bir adamın gündelik yaşamını konu ediniyordu. Durmadan ölümün hayalini kuran ve kaybedecek bir şeyi olmayan Tony'nin yer yer güldüren dramatik hikayesini odağına alan After Life'ın yeni sezonu için hazırlıklar başladı. Gervais bir video paylaşarak dizinin oyuncuları ile çalışmalara başlamak üzere bir araya geldiğini belirtti.

    Ricky Gervais'in paylaştığı videoda, ilk sezonda Daphne karakterine hayat veren Roisin Conaty başta olmak üzere, Joe WilkinsonMandeep Dhillon gibi isimler yer alıyor. Kara komedi türündeki After Life'ın çekimlerine yakın zamanda başlanacak gibi görünüyor. Diğer yandan Gervais, Avrupa'da gerçekleştireceği stand-up turları için hazırlıklara devam ediyor. After Life'ın çekimleri, bu stand-up gösterilerinden önce gerçekleştirilecek. After Life'ın 2. sezonu 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top