Hesabım
    Phoebe Waller Bridge, Ancak 50 Yaşında "Fleabag"e Yeni Sezon Çekebilir

    Phoebe Waller Bridge'den Fleabag ile ilgili açıklama geldi.

    Amazon'un popüler dizisi Fleabag, 2 sezonun ve altı Emmy ödülünün ardından izleyicileriyle vedalaşmıştı. Ancak hayranlar 3. sezonun geleceğine dair umutlarını beslemeye devam ediyorlardı. Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller Bridge bu konu hakkında yeniden açıklama yaptı.

    En İyi Komedi Dizisi, Komedi Kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu, Komedi Kategorisinde En İyi Yönetmen, Komedi Kategorisinde En İyi Senaryo da dahil olmak üzere altı kategoride ödül sahibi olan Fleabag ile ilgili başarılı isim Phoebe Waller Bridge açıklama yaptı. "Late Night With Seth Meyers" talk show programına katılan Waller Bridge, şu sözleri sarf etti: "Fleabag'in, yani benim 50 yaşıma geldiğimde dönmem fikrini seviyorum. Çünkü o zaman hayatı daha çok deneyimleyecekmişim gibi hissediyorum. O zamanlar neye bulaşacağını Tanrı bilir. Aslında böyle bir karakterin ileriki dönemlerini görme fikri heyecan verici. Ama şimdilik başından çok şey geçti. Gitmesine izin vermeliyiz." 

    Fleabag'in konusu ise şöyleydi: Yaşam ve aşk hakkında onu yönlendirecek hiçbir şeye sahip olmayan Fleabag, Londra'da başına gelen trajedilerle başa çıkmak zorundadır. Herkes ona yardım etmeye çalışırken, Fleabag herkesi reddedecek ve tek başına iyileşmeye çalışacaktır. Dizinin oyuncu kadrosunda Waller Bridge'in yanı sıra Sian Clifford, Olivia ColmanAndrew Scott gibi isimler bulunuyordu. Fleabag 2016 yılında yayın hayatına başlamış, 2019 yılının Ağustos ayında ise sona ermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top