Hesabım
    Netflix, "Dear White People"ı İptal Ediyor!

    Dear White People, 4. sezonuyla ekranlara veda edecek.

    Başrolünde Logan Browning'in yer aldığı Netflix'in sevilen dizisi Dear White People, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Son olarak 3. sezonuyle izleyici karşısına çıkan dizi, bir sezon daha onay aldı. Ancak 4. sezonun ardından finale kavuşturulacak.

    Justin Simien'in yaratıcısı olduğu Dear White People, ekranlara veda edecek. 2017 yılından beri Netflix'te izleyicileriyle buluşan Dear White People, 10 bölümden oluşan 4. sezonuyla final yapacak. Netflix bu konu hakkında bir bildiri paylaştı. Bildiride Simien'in şu sözlerine yer verildi: "Netflix'te bu düşük bütçeli dizimi 4 sezon sürdürebildiğim için minnettarım. Bu show ile birlikte birçok yetenekli hikayeci, benim yörüngeme girdi. Bu dizi hayatımı değiştirdi ve böylesine dönüşüm sağlayan bir deneyime uygun bir sezon daha çekmek için sabırsızlamıyorum."

    Dear White People, ırksal gerilimlerin tırmandığı üniversite atmosferinde geçiyordu. Ağırlıklı olarak beyazların olduğu Winchester Üniversitesi’nde okuyan bir grup genci takip eden dizi, öğrencilerin karşılaştığı adaletsizlikleri ve kültürel çatışmaları gözler önüne seriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Logan Browning'in yanı sıra Brandon P. Bell, DeRon Horton, Antoinette Robertson, John Patrick Amedori, Ashley Blaine FeathersonGiancarlo Esposito gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top