Hesabım
    "The Walking Dead" Karakterleri PUBG MOBILE’a Geliyor!

    "The Walking Dead" ile PUBG MOBILE iş birliği!

    Türkiye’de de çok popüler olan AMC’nin The Walking Dead dizisi ile PUBG MOBILE arasındaki iş birliği açıklandı! Açıklama Tencent Games'ten geldi. Dünyanın en popüler mobil oyunu PUBG MOBILE ile en popüler zombi dizisi "The Walking Dead"  iş birliği sayesinde fenomen dizinin sevilen karakterleri PUBG MOBILE’a ekleniyor.

    Sınırlı sayıda sunulacak oyun içi itemlar arasında yeni karakter görünümleri, silahlar ve bir de araç bulunuyor. Bunlar da; Daryl Dixon görünümü, Rick Grimes görünümü, Negan görünümü, Michonne görünümü, Daryl’in Motosikleti, Michonne’un Katanası ve Negan’ın sopası ‘Lucille’den oluşuyor.

    1 Ekim itibariyle başlayacak ve 2020’nin ilk aylarına kadar sürecek özel etkinlikte oyuncular, dizinin en bilinen kahramanları ya da kötü karakterlerine bürünerek savaş alanını düşmanlarına dar edebilecekler. Bu yeni görünümlerin yanı sıra işbirliği kapsamında özel etkinlikler de gerçekleştirilecek. The Walking Dead Keşif Oyunu’nda görevleri tamamlayıp ekipmanları toplayarak puan kazanan oyuncular kalıcı Daryl Dixon Motosikleti gibi muhteşem ödüller kazanma fırsatına sahip olacak.

    Haberler bununla da bitmiyor! 30 Eylül pazartesi itibariyle ise oyun içi "The Walking Dead" çekilişi gerçekleştirilecek. PUBG MOBILE’a girip oyun içi görevlere katılan Türkiye’den oyuncular telefon ve UC kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca yeni etkinlikler ve karakterler de yolda, önümüzdeki dönemde oyuna eklenmeye devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top