Hesabım
    "Blindspotting" Filmine Spin-Off Dizisi Geliyor!

    Blindspotting, televizyon ekranlarında yoluna devam edecek.

    Geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşan komedi ve dram türlerindeki Blindspotting'e bir spin-off dizisi çekileceği resmi olarak duyuruldu. Variety'nin özel olarak yayınladığı habere göre Starz ekranlarında yayınlanacak olan spin-off dizi projesinin başrolünde Jasmine Cephas Jones yer alacak.

    2018 yılı içerisinde vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Blindspotting'in konusu ise şöyleydi: Blindspotting'de, gün gittikçe nezih bir yer haline gelen Oakland’taki ırk ve sınıflarla ilgili güncel bir hikaye anlatıyor. Colin yeni bir hayata başlamak için şartlı tahliyesinin son 3 gününü sakin geçirmesi gereken bir adamdır. Bir mesleği, sorumlulukları ve planları vardır. Ama hızlı konuşan çocukluk arkadaşı Miles'ın da problem mıknatısı olmak gibi bir özelliği vardır. Collin’in şartlı tahliye geri sayımı, şok edici bir suça tanıklık etmesi ile sekteye uğrar. Bu olayın ışığında ikili, hızla nezihleşip burjuvalaşan kasabalarında yabancı hissetmeye başlarken, dostlukları da rahat varoluşundan çıkarak sarsıcı bir çarpışma rotasına sürüklenir. Film ilk kez Sundace Film Festivali'nde izleyici karşısına çıkmıştı. 

    Filmin oyuncu kadrosunda Ashley rolüyle yer alan Jasmine Cephas Jones, spin-off dizisinin başrolünde yer alacak. Böylece oyuncu Daveed Digs ile birlikte üçüncü kez çalışmış olacak. Spin-off dizisi, Ashley'nin 12 yıllık birliktelik geçmişleri olan ve çocuğunun babası olan Miles'ın bir anda hapse atılmasından sonra yaşadıklarını konu edinecek. Ashley ve oğlu Sean, bu durumda Miles'ın annesi ve üvey kardeşinin yanına taşınmak zorunda kalacaktır. Ancak burada Ashley'yi büyük bir varoluşsal kriz bekliyordur. Henüz adı belli olmayan spin-off dizisinin senaryosunu, filmin oyuncu kadrosunda bulunan ve aynı zamanda senaryoyu da üstlenen Daveed Diggs (Collin) ve Rafael Casal (Miles) kaleme alacak.

    Blindspotting dizisinin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top