Hesabım
    "Marvel’s Runaways"in 3. Sezon Teaser Videosu Burada!

    "Marvel’s Runaways" dizisinden tanıtım var.

    Marvel ve Hulu işbirliğinde ekrana taşınan “Marvel’s Runaways”in 3. sezonundan bir tanıtım videosu geldi. Aynı isimli Marvel çizgi romanından uyarlanan “Runaways”, pek iyi geçinememelerine rağmen, kötücül ebeveynlerine karşı savaşmak için güç birliği yapmak zorunda kalan 6 gencin maceralarını işliyor.

    Dizinin 3. sezonunda da başlıca rollerinde Angel ParkerRyan SandsAnnie WerschingKip PardueEver CarradineJames MarstersBrigid BrannaghKevin WeismanBrittany Ishibashi ve James Yaegashi’yi izlemeye devam edeceğiz. Ayrıca güzel yıldız Elizabeth Hurley, sevilen süper kahraman dizisinin yeni sezonunda ünlü Marvel karakteri Morgan le Fay'e hayat verecek. Nesneleri büyülüme ve mistik enerjiyi manipüle etme yeteneğine sahip olan Morgan le Fay, tüm zamanların en güçlü büyücülerinden biri olarak tanınıyor. 

    “Runaways”in showrunner koltuğunda, "Gossip Girl"ün yaratıcıları Stephanie Savage ve Josh Schwartz görev yapıyor. Dizinin yapımcı kadrosunda ikiliye Quinton Peeples ve Lis Rowinski eşlik ediyor. “Marvel’s Runaways”in 10 bölümden oluşan 3. sezonu yıl sonunda Hulu platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top