Hesabım
    "Lost In Space" 2. Sezonundan Fragman!

    Netflix'in bilim kurgu dizisinin 2. sezonundan fragman geldi!

    Geçtiğimiz yıl Netflix'in en başarılı dizilerinden biri olan "Lost In Space"in 2. sezonu geliyor. Molly Parker ve Toby Stephens'ın başrolünde yer aldığı bilim kurgu türündeki uyarlama diziden fragman ise resmi olarak paylaşıldı.

    Lost In Space, 1960'lı yılların sevilen klasik bilim kurgu dizisinin yeni ve modern bir uyarlaması olarak geçtiğimiz yıl Netflix'teki izleyicileriyle buluşmuştu. Uzayda bir maceraya çıktığımız Lost In Space'te kolonileşme ve sömürgeleşme durumu söz konusuydu. Bunun için insanlar bir dizi teste ve eğitime tabi tutuluyorlardı. Robinson ailesi ise uzayda yeni ve daha iyi bir yaşam elde edebilmek için seçilenler arasındaydı. Ancak orada tamamen farklı bir yaşam beklediği için, yanlarında yer alacak yeni insanlar elde etmek ve yeni yaşamlarına uyum sağlamayla mücadele etmek zorundaydılar. Yeni sezonun konusu resmi olarak henüz açıklanmadı.

    Orijinali Irwin Allen tarafından yaratılan ve Matt Sazama ile Burk Sharpless tarafından uyarlanan Lost In Space'in oyuncu kadrosunda Molly Parker ve Toby Stephens'ın yanı sıra Maxwell Jenkins, Taylor RussellMina Sundwall gibi birçok isim yer alıyor. Lost In Space'in 2. sezonu, Netflix'teki izleyicileriyle 24 Aralık tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top