Hesabım
    Amazon Dizisi "The Expanse" 4. Sezonundan Fragman Yayında!

    The Expanse'in yeni sezon fragmanı yayınlandı.

    James S.A. Corey'in bilim kurgu romanından ekrana aktarılan The Expanse'in 4. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Gelecekte geçen ve The Expanse'in yeni sezon tanıtımı, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen New York Comic Con etkinliğinde yapıldı.

    The Expanse'in 4. sezonu ile ilgili yeni bilgiler, New York Comic Con'da gerçekleştirilen dünya prömiyeri aracılığıyla izleyicilerle paylaşıldı. 4. sezon 10 bölümden oluşacak. Amazon Prime üzerinden yayına girecek. Dizi, 200 yıl sonrasının galaktik düzeninde geçiyor. Birbirini tanımayan iki kişi, bir komplo nedeniyle bir araya gelir. The Expanse'in dördüncü sezonu, kitap serisinin 3. romanı Abaddon's Gate'in sonunu getirecek ve 4. romanı Cibola Burn etrafında gelişecek. Dünya, Mars ve bir astroid olan Belt konumlarını da korumaya devam edecek. Üçüncü kitabın ilerleyişine göre, Uranüs'ün yörüngesinde ortaya çıkan ve Venüs'ün bulutları altında gezinen bir geçit inşa edilir. Bu geçit, uzayın yıldızların olmadığı kısmına gitmeyi sağlıyordur. Dördüncü kitapta ise insanların ilk kez kolonileştiği ve Dünya'ya benzer yapısıyla bilinen Ilus'a okuyucusunu götürüyor.

    The Expanse'in oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas AnvarWes Chatham ve Frankie Adams gibi isimler bulunuyordu. Şimdi ise yeni sezonla birlikte Rosa Gilmore, Keon Alexander, Jess Salgueiro, Burn Gorman dizinin oyuncu kadrosuna ekleniyor. The Expanse, Amazon üzerinden 13 Aralık tarihinden itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top