Hesabım
    Patrick Stewart'lı "Star Trek: Picard"dan Fragman!

    Star Trek: Picard'dan New York Comic Con fragmanı geldi.

    Star Trek evreninin Patrick Stewart başrollü devam dizisi Star Trek: Picard'dan New York Comic Con fragmanı yayınlandı. Fragmanda Jean Luc Picard'ın yeniden geleceğe sahip çıkmak için maceralara atılmasına, evren hakkında yeni hikayeler yazılmasına tanık oluyoruz.

    Star Trek'in en ünlü karakteri Jean Luc Picard'ın başkahramanı olacağı Star Trek: Picard'dan fragman yayınlandı. Amazon Prime üzerinden izleyicileriyle buluşacak olan dizi, Picard'ın görevinden emekli olmasından ve Fransa'da aile evinde yaşamaya başlamasından sonrasını konu ediniyor. Sakin bir hayat süren Picard'ı uyarmak üzere genç bir kadın ziyaret eder. Bunun ardından Starfleet'e geri dönmesi gerekmektedir. Ancak burada Picard reddedilir. Böylece kahramanımız tek başına savaş verme kararı alır. Eski dostlarından William Riker'ı ve Deanna Troi'yi de araması gerekecektir.

    Star Trek: Picard'ın oyuncu kadrosunda X-Men ve Star Trek evrenlerinin usta oyuncusu Patrick Stewart'ın yanı sıra  Alison PillMichelle HurdEvan EvagoraIsa BrionesSantiago Cabrera ve Michelle Hurd gibi isimler yer alıyor. Diziyi Michael ChabonAlex Kurtzman ve Gene Roddenberry ekrana taşıyor.

    Star Trek: Picard'ın Amazon Prime'daki izleyicileriyle Amerika'da 23 Ocak, İngiltere'de ise 24 Ocak tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top