Hesabım
    "Daybreak"te Dünyanın Sonu Geldi, Ama Josh İçin Değil!

    Netflix dizisi Daybreak'ten fragman geldi.

    Apokaliptik gençlik dizisi Daybreak'ten fragman paylaşıldı! Brad Peyton ve Aron Eli Coleite'in yaratıcısı olduğu Daybreak'in fragmanında Kaliforniya'ya gidiyor ve son derece sıradan olan Josh'ın yaşamına konuk oluyoruz. Ancak kıyamet gelip çattığında hiçbir şey o kadar da sıradan olmuyor!

    Netflix'in yeni gençlik dizisi Daybreak, okulunda dışlanan bir gencin kıyamet sonrası dünyada yaşadıklarını konu ediyor. Josh, 17 yaşında olan bir lise öğrencisidir. Genç adam, okulundaki öğrenciler tarafından sürekli dışlanır. Onun en büyük destekçisi ise kız arkadaşı Sam’dir. Ancak kız arkadaşının aniden kaybolması, Josh için büyük bir yıkıma neden olur. Kız arkadaşını bulmaya kararlı olan Josh, birkaç arkadaşı ile birlikte yola koyulur. Josh, kayıp kız arkadaşının ararken kendisini Mad Max tarzı çetelerin ve Ghoulies adındaki zombilerin bulunduğu bu kıyafet sonrası dünyada zorlu maceraların içinde bulur.

    Mad Max ve Mean Girls karışımı bir atmosfer ile tanımı yapılan Daybreak, karakterlerin dördüncü duvarı yıktığı, popüler şarkılarla dolu, ergen romantizmi içeren bir dizi olacak gibi görünüyor. Netflix'in 13 Reasons Why ve All The Boys I Loved Before orijinal yapımlarındaki başarısının ardından Daybreak'e yönlenmesi şaşırtıcı bir durum gibi görünmüyor. Daybreak'in oyuncu kadrosunda başrolde Colin Ford olmak üzere, Austin Crute, Matthew Broderick, Jeante Godlock, Gregory KasyanCody Kearsley gibi isimler yer alıyor.

    Daybreak 24 Ekim tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top