Hesabım
    Vince Gilligan, Breaking Bad Spin-Off Fikirlerine Asla "Asla" Demiyor

    Vince Gilligan, Breaking Bad olasılıkları ile ilgili konuştu!

    Dünyaca ünlü ödüllü AMC dizisi Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan, dizi evreni hakkında konuştu. Variety'nin mikrofonuna açıklama yapan başarılı isim Gilligan, spin-off olasılıklarına yanıt verdi ve bu fikirlere açık olduğundan, ancak yeni bir iş de yapmak istediğinden bahsetti.

    Şimdilerde Jesse Pinkman'ın hikayesini konu edinecek olan El Camino: A Breaking Bad Movie ile gündemdeki yerini koruyan Breaking Bad dizisinin daha fazla spin-off'unun hayata geçirilebileceği ortaya çıktı. Breaking Bad'in ardından 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Bob Odenkirk başrollü Better Call Saul spin-off'u hayata geçirilmişti. Breaking Bad ve Better Call Saul'un yaratıcısı olan ve aynı zaman X-Files ile de tanınan Vince Gilligan, spin-off yapımları hakkında şu sözleri ifade etti: "Breaking Bad ve Better Call Saul'da yer almayan bir hikayeyi nasıl hayata geçirebileceğimi çözmeliyim. Gereğinden fazla bu işin içinde olmak istemiyorum. Yani, nasıl gideceğini bekleyip görelim. Asla, 'Asla' demiyorum, ama yeni bir şeyler yapma zamanım geldi."

    Breaking Bad tam 5 sezon sürmüş ve tüm dünyayı kasıp kavurmuştu. 2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. 58 Emmy adaylığı bulunan AMC dizisi Breaking Bad, Aaron Paul ve Bryan Cranston'ı başrolüne alıyordu. Şimdilerde ise Aaron Paul'ün başrolünde yer aldığı, ancak Cranston'ın yer alıp almayacağını bilmediğimiz devam filmi El Camino izleyicileriyle buluşmak üzere. Film, Jesse Pinkman'ın kartelin elinden kurtulmasından ve ortadan kaybolmasından sonrasını konu ediniyor. Herkesin Jesse'yi arama peşinde olduğu El Camino, karakterin geçmişiyle yüzleşmesine ve yeni bir yaşam kurmaya çalışmasına odaklanacak.

    El Camino 11 Ekim tarihinde, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top