Hesabım
    Marvel, "Hellstorm" Dizisinin Kadrosunu Açıkladı!

    Marvel, Hulu üzerinden yayınlanacak olan "Hellstorm" dizisinin kadrosunu açıkladı.

    Marvel, Hulu üzerinden seyircileriyle buluşacak olan "Helstorm" dizisinin kadrosunu açıkladı. Marvel’ın televizyon yapımları birkaç yıldır varlığını devam ettiriyor olsa da, şiket televizyon prodüksiyonlarını büyük ölçüde artırmak üzere. Çok sayıda Marvel Sinematik Evreni kahramanı, Disney’in gerçek zamanlı yayın hizmeti olan Disney+'a geliyor ve platformun yaş sınırlamalarına tam olarak uymayan birkaç dizi de Disney'in kontrol ettiği Hulu sitesinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    Marvel.com'dan gelen yeni basın bültenine  göre, ilk çıkanlardan birinin Marvel Comics'in doğaüstü karakterine dayanan "Helstrom" olacağı ortaya çıktı. Bazen Şeytan'ın Oğlu olarak anılan, bazen de "Hellstorm" olarak lanse edilen karakter, bu kez tam ismi olan Daimon Helstrom ile karşımıza çıkacak. Karaktere hayat verecek olan oyuncu ise İngiliz Tom Austen olarak açıklandı.

    Dizide karakterin yansıtılacağı versiyon; "Gündüzleri bir etik profesörü, geceleri ise bir şeytan çıkarıcı olan Daimon Helstrom'un tahammülü olmayan bu dünyayı kurtarmakla ilgili hayalleri yoktur. Sadece kendisine en yakın olan insanlara yardım edebileceğini ummaktadır. Gizli bir dünyaya karşı olan bu savaşında, Daimon şeytanlar ortaya çıktıkça onları kovmaya kararlı ve hepsi yok olana kadar da durmayacak."

    Daimon ve Fear the Walking Dead’den tanıdığımız Sydney Lemmon'ın canlandırdığı kız kardeşi Ana Helstrom serinin baş kahramanları olarak karşımıza çıkacak. Gizemli ve güçlü bir seri katilin oğlu ve kızı olarak karşımıza çıkacak karakterlere ek olarak, oyuncu kadrosunun geri kalanı; anne Victoria Helstrom olarak Elizabeth Marvel, “gizli bilginin koruyucusu” Caretaker olarak Robert Wisdom, psikolog ve Darkhold Redeemers olarak bilinen gizli bir Marvel ekibinin üyesi Louise Hastings olarak June Carryl, Şeytan çıkarma uzmanı Gabriella Rosetti olarak Ariana Guerra ve Ana'nın arkadaşı Chris Yen olarak Alain Uy'dan oluşuyor.

    "Helstorm" dizisi 2020 yılında Hulu üzerinden seyircilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top