Hesabım
    FoxPlay'in Yeni Dizisi "Gorbi"den Teaser!

    FOXplay dizisi Gorbi için geri sayım başladı.

    FOXplay'in orijinal dizisi Gorbi için geri sayım başlamış bulunuyor. Gorbi'den gelen teaser'da, yeni bir evrene açılacağımız görüyoruz. Ülkemizde nadir örnekleri olan bilim kurgu türünü kendine seçen Gorbi, FOXplay'in ikinci orijinal dizisi olarak yerini almak için hazırlanıyor.

    Gorbi'nin konusu ise şöyle: Gorbi, babası Aron'un hükümdarı olduğu, dünyadan milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki Tau gezegeninde yaşar. Gezegenin velihatı olan Gorbi, kötü bir karakter olan Zokar'ın isyan başlatması ile zorlu bir mücadeleye girişir. Gorbi, isyan sırasında esir alınan babası Aron'u kurtarmak için plan yapar. Bu sırada bir uzaylı ile kovalamacaya girişen Gorbi, yaşananlar sonucu dünyaya gitmek zorunda kalır. Bilmediği bu gezegende, İstanbul'da bulunan bir evin bahçesine sığınan Gorbi, Zokar'ın peşine taktığı adamlardan kurtulmaya çalışır.

    Gorbi'nin başrolünde Noyan Uzer yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ona eşlik eden isimler arasında Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptanİlke Korkmaz, Azra AydınDoruk Sarısakal ile Duru Aydın bulunuyor.

    Gorbi'nin ilk iki bölümü, FOXplay üzerinden 18 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top