Hesabım
    Aaron Paul'lu Apple TV+ Dizisi "The Truth Be Told"dan Fragman!

    Octavia Spencer'lı The Truth Be Told'dan fragman geldi.

    Apple TV+'ın orijinal dizilerinden biri olan "Truth Be Told"dan fragman paylaşıldı. Yayın hayatı için hazırlıklarına devam eden Octavia Spencer başrollü The Truth Be Told'un fragmanında bir gazetecinin eski bir davayı yeniden açtığını ve geçmişle yüzleştiğini görüyoruz.

    The Help, Hidden Figures, Fruitvale StationThe Shack gibi yapımların usta oyuncusu Octavia Spencer ve Breaking Bad ile El Camino'nun Emmy ödüllü yıldız oyuncusu Aaron Paul'ün başrolünü paylaştığı Apple TV+'ın orijinal dizisi The Truth Be Told'dan fragman paylaşıldı. İzleyicileriyle buluşmak için hazırlanan dizinin konusu ise şöyle: Truth Be Told, babalarının ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çalışan bir ailenin hikayesini konu ediyor. İkiz kardeşler Cosie ve Lanie’nin babaları başından vurularak öldürülmüştür. Onlar babalarını vuranın asi komşuları Warren Cave olduğunu düşünür. Fakat bu iddiaları cinayetin gizemini çözmeye yetersizdir. Kardeşler babalarının gizemli cinayetin ardından farklı yöne savrulur. Fakat bir muhabirin yaptığı program onların yıllar sonra yeniden memleketlerine dönmelerine neden olur. Başarılı bir muhabir olan Poppy Parnell, sunduğu programa suçlu olup olmadığı kanıtlanamayan Warren Cave’i çağırır ve sorduğu sorularla yıllar önce işlenmiş bir cinayete dair yeni bir gerçeği keşfeder. Bu gerçek yıllar önce kapanan bir dosyanın yeniden açılmasına neden olacaktır.

    Truth Be Told'un oyuncu kadrosunda Octavia Spencer ve Aaron Paul'ün yanı sıra şimdilerde Castle Rock'ın ikinci sezonunda yer alacak olan Lizzy Caplan, Sharp Objects, Weeds gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Perkins, E.R., Honey, 8 Mile gibi yapımlardan tanıdığımız Mekhi Phifer gibi isimler yer alıyor. Dizinin yaratıcı ismi ise The Good Wife ve Justified'da karşımıza çıkan Nichelle D. Tramble oluyor. Truth Be Told'un yapımcıları arasında Spencer ve yine Apple TV+'da yayınlanacak olan The Morning Show'da başrol olan Reese Witherspoon bulunuyor.

    Truth Be Told'un Apple TV+ ekranlarında 6 Aralık tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top