Hesabım
    HBO, Grease'in Rydell Lisesi'ne Spin-Off Dizisi İstiyor!

    Grease filminin spin-off dizisi çekilecek!

    Tüm zamanların en iyi müzikal filmlerinden biri olan Grease'in geçmişine götürecek bir dizinin çekilebileceği duyuruldu. Game of Thrones, The Leftovers, Chernobyl gibi dizilere ev sahipliği yapan HBO kanalı, filmde yer alan Rydell Lisesi'nde geçecek bir dizi için sipariş vermiş bulunuyor.

    HBO'nun Grease müzikal filminin kahramanlarının bulunduğu okul olan Rydell Lisesi'ni konu edinen bir spin-off dizisi çekmek istediği ortaya çıktı. Dizi eğer hayata geçirilirse, 1950'li yıllarda geçecek ve Grease gibi müzikal bir yapım olacak. Spin-off dizisinin adı Grease: Rydell High olacak. WarnerMedia ile iş birliği içerisinde olan HBO Max, tıpkı Netflix, Amazon, Hulu gibi bir online streaming sitesi olarak biliniyor. Grease: Rydell High dizi projesi, Paramount Television tarafından geliştirilecek. 1978 yapımı Grease'deki kadar efsane olup olmayacağı bilinmiyor, ancak dizi için yeni orijinal şarkılar bestelenecek. Grease: Rydell High, lisedeki öğrenciler arasında yaşanan sorunları konu edinecek. Henüz dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Aynı zamanda senarist arayışları da devam ediyor.

    HBO Max'ten Sarah Aubrey, dizi konusunda şu açıklamada bulundu: "Grease, her jenerasyonun sevdiği ikonik bir pop kültürü fenomeni. Paramount'taki arkadaşlarımızın böyle bir fikre açık olup heyecanlanmaları ve bunu büyük bir tuvale yayarak dizileştirecek olmaları beni çok sevindirdi. İkonik şarkıları duyduğunuzda heyecan yaratacak kadar Grease ile aynı ruha, enerjiye sahip. 'You're The One That I Want'!"

    Aynı zamanda Grease ile ilgili başka gelişmeler de yaşanmıştı. John Travolta'nın hayat verdiği Danny Zuko ve Olivia Newton-John'un hayat verdiği Sandy Olsson'ın aşk hikayesinin nasıl başladığını anlatacak olan Summer Loving için de harekete geçilmişti. Danny ve Sandy yaz aylarında büyük bir aşk yaşamıştır. Yazın bitmesinin ardından aşkları da bitmiştir. Danny, okuldaki ilk gününde önceden de mensubu olduğu bir deri ceketli çetenin başına döner. Artık sürekli olarak yazın geçirdiği güzel günlerinden bahsetmektedir. Ancak bilmediği bir şey vardır. Bu da Sandy'nin aynı gruba kaydolmuş olmasıdır. İşin kötüsü ikili birbirine düşman iki grubun mensubudurlar.

    HBO Max'in yeni dizisi Grease: Rydell High'ın 2020 yılında hayata geçirilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top