Hesabım
    "Rogue One" Senaristi Tony Gilroy, Cassian Andor Dizisi Geliştiriyor!

    Cassian Andor dizisi geliyor!

    Stars Wars evreninin en beğenilen filmlerinden biri olan Star Wars: Rogue One'ın senaristi olan Tony Gilroy, filmde Diego Luna'nın canlandırdığı Cassian Andor karakterine ait bir diziyi geliştiriyor. Dizinin hayata geçirileceği daha önce duyurulmuştu, ancak detayları bir süredir belirsizliğini koruyordu. Şimdi ise yeni gelişmeler var!

    Bourne serisi, Armageddon, Şeytanın Avukatı, Michael Clayton, State of Play gibi önemli yapımlarda imzası bulunan Tony Gilroy, Star Wars: Rogue One'da başkahramanlardan biri olan Cassian Andor'u odağına alacak bir diziyi geliştirme görevini üstlendi. Disney+'ta yayınlanacak olan dizi, Cassian Andor'un geçmişine odaklanacak. Rogue One'ın yıldızı Diego Luna, rolünü canlandırmak üzere dizide yer alacak. İsyan birliklerinin bir ajanı olan Cassian Andor, asla ahlaki değerlerinden ödün vermeyen bir karakter olarak tanınıyor. Yeni dizide yolculuğuna droid K-2SO ile devam edecek.

    The Americans, Wall Street, LolitaTrue Crime gibi yapımlardan tanıdığımız usta isim Stephen Schiff, adı henüz belli olmayan Cassian Andor dizisinin yaratıcı ismi olarak yer alacak. Tony Gilroy ise öncelikle dizinin ilk bölümünün senaryosunu kaleme alacak ve birkaç bölümün yönetmen koltuğuna oturacak. Disney'in söylediklerine göre önümüzdeki yıl içerisinde dizinin çekimlerine başlanacak ve 2021 yılı içerisinde de Disney+'taki seyircileriyle internette buluşacak.

    Disney+, Cassian Andor odaklı dizinin yanı sıra birçok diziyi hayata geçirmeyi planlıyor. Bunlardan biri Ewan McGregor'un başrolünde yer alacağı Obi Wan Kenobi dizisi. Dizi, neredeyse Cassian Andor ile aynı zamanda izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca Pedro Pascal'ın başrolünde yer aldığı ve büyük bir prodüksiyonu olan The Mandalorian, bu Kasım ayı içerisinde Disney+'taki yerini alacak.

    Disney+, 12 Kasım'da tüm dünyadaki izleyicilerine orijinal yapımları ve diğer sevilen Disney filmleriyle birlikte buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top