Hesabım
    Bone Çizgi Romanları, Animasyon Dizisi Oluyor!

    Netflix, Bone animasyon dizisi için hazırlanıyor.

    Jeff Smith'in yaratıcısı olduğu Bone çizgi roman serisi, animasyon olarak ekranlara aktarılacak. Yer alacağı platform ise online streaming platformu Netflix olacak. Birçok çizgi roman hayranının yakından tanıdığı Bone çizgi romanları, fantastik bir yapıya sahip olmasıyla biliniyor.

    Netflix, bugün yaptığı açıklamaya göre Jeff Smith'in yaratıcısı olduğu Bone çizgi roman serisini animasyon dizisi olarak geliştirecek. Smith ise bu konuda şu sözleri sarf etti: "Netflix, Bone için mükemmel bir yuva. Çizgi romanların hayranları biliyor ki hikaye bölümden bölüme, bir çizgi romandan diğerine gelişiyor. Animasyon serisi bunu hayata geçirmek için doğru bir yol. Netflix ekibi Bone'u anlıyor ve özel bir şeyler yaratmak istiyor. Bu dünyanın her yerindeki çocuklar ve çizgi film sevenler için iyi bir haber."

    1991 yılında okuyucularıyla buluşmaya başlayan Bone'un çizgi romanlardaki konusu ise şöyleydi: Hayalet görünümlü üç kişinin hikayesini konu edinen Bone'da bir dolandırıcı olan Phoney Bone, iyi huylu ama hırçın kişilikli Smiley Bone ve ana karakter olan Fone Bone odak noktası oluyor. Üç kafadar yaşadıkları yer olan Boneville'den atılmıştır. Çünkü Phoney'nin dolandırıcılık işleri pek de yolunda gitmemiştir. Bunun üzerine birbirlerini yeniden bulmalı ve birlikte çalışmalıdırlar. Komedi türünde olan çizgi romanların ekran uyarlamasının Netflix'in izleyici kitlesine uygun olduğu düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top