Hesabım
    "Atypical"ın 3. Sezonunda Sam, Üniversiteye Başlıyor!

    Atypical geri dönüyor!

    Netflix'in sevilen dizilerinden Atypical'ın 3. sezonu yakında izleyicileriyle buluşacak. Yeni sezondan ilk fragman ise resmi olarak paylaşıldı. Bu kez başkahramanımız Sam'in üniversiteye başladığını ve kendini yeni maceraların içerisinde bulduğunu görüyoruz.

    2017 yılında ilk kez izleyicileriyle buluşmaya başlayan Atypical'ın 3. sezonundan bir fragman paylaşıldı. Atypical, otistik bir genç olan Sam'in kendi yaşıtları gibi yaşama mücadelesini konu ediniyordu. İlk iki sezonda Sam'i lise ortamında izleme fırsatı yakalamıştık. Ancak artık yetişkin bir birey oluyor ve üniversiteye başlıyor. Sam'in aşk ve özgürlük arayışı ile duygusal keşifleri yeni sezon ile birlikte devam ediyor. 'Normal' olmanın sınırlarını farklılaştıran Sam'e yeni sezonda yeni karakterler eşlik ediyor. Profesör Sara Gilbert ve sanat profesörü Eric McCormack başta olmak üzere bu karakterlerden ikisi. Sam'in üniversitede yeni arkadaşlara da sahip olacağını tahmin edebiliyoruz.

    Atypical'ın oyuncu kadrosunda başrolde Keir Gilchrist olmak üzere Jennifer Jason Leigh, Brigette Lundy PaineMichael Rapaport yer almaya devam ediyor. Ayrıca Nik Dodani, Nina AmeriKevin Daniels gibi isimleri görüyoruz. Robia Rashid'in yaratıcısı olduğu Atypical'ın yeni sezonu 10 bölümden oluşacak.

    Atypical, 1 Kasım tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top