Hesabım
    "The Sinner"ın Yeni Fragmanında Matt Bomer Kanlar İçinde!

    The Sinner'ın yeni sezonundan fragman geldi!

    The Sinner'ın 3. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Gerilimin yine tavan yaptığı ve günahlarından arınamayan insanları gördüğümüz yeni sezonun başrolü Matt Bomer oluyor. Fragmanda dedektif Harry Ambrose'un araştırmalarının peşinde verdiği mücadeleyi izliyoruz.

    Henüz yayın tarihi belli olmayan The Sinner'ın yeni sezonundan bir fragman paylaşıldı. Fragmanda, daha önceki sezonlardan da tanıdığımız Bill Pullman'ın canlandırdığı dedektif Harry Ambrose'un bir trafik kazasının peşinden yaptığı araştırmalara tanıklık ediyoruz. Matt Bomer ve Chris Mesina ise 3. sezonun başrolünü üstleniyor. The Sinner'ın ilk sezonu, Petra Hammesfahr'ın romanından uyarlanmış ve başrolünde Jessica Biel yer almıştı. İkinci sezonda ise The Leftovers'ın yıldız oyuncusu Carrie Coon'u izlemiştik. Şimdi ise yeni sezonla birlikte Matt Bomer'ın karakterine merhaba diyoruz.

    Harry Ambrose, New York'ta yaşanan bir trafik kazası hakkında rutin bir araştırma yapıyordur. Ancak kariyerinin en tehlikeli ve rahatsız edici cinayet vakasıyla karşı karşıya olduğunun farkında değildir. Jamie karakteriyle ise fragmanda trafik kazası sonrasına tanışıyoruz. O andan itibaren saat işlemeye başlıyor. Harry, Jamie'nin ne sakladığını zamanla çözecektir. Ancak insanlar bunun sıradan bir trafik kazası olmadığına ve araştıracak bir şey olmadığına inanmak istiyordur.

    The Sinner'ın 3. sezonunda dizinin yaratıcısı Derek Simonds'ı senarist olarak görmeye devam ediyoruz. Jessica Biel ve Michelle Purple ise Simonds'a idari yapımcı olarak eşlik ediyor. Adam Bernstein, 3. sezonun ilk iki bölümünü yönetiyor.

    The Sinner'ın 2020'nin ilk ayları içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top