Hesabım
    HBO'nun Watchmen'i Büyük Bir Hit Olabilir, Ama Bu Devam Edecek Anlamına Geliyor mu?

    Tek sezon yeter mi?

    HBO'nun Watchmen uyarlamasının ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Bu çizgi romanın ilk uyarlanışı değil, ancak kesinlikle en ilgi çekicisi olabilir. Bire bir değil, aynı evrende yeni bir hikayeyi anlatan dizinin ikinci sezonunun olması muhtemel mi? Şimdilik pek değil.

    New York Comic Con etkinliğinde Watchmen'in yapımcısı Damon Lindelof, diziyi kendi kendini tamamlayacak ve sezon sonunda açık kapı bırakmayacak şekilde tasarladıklarını defalarca belirtmişti. Lindelof; "Watchmen'in bu dokuz bölümünü 12 sayılık çizgi romanı gibi, kendi kendine tamamlanacak şekilde kurguladık." derken, eldeki temel gizemi bütünlük duygusu hissettirecek şekilde çözmeyi hedeflediklerini belirtmişti. 

    Yine de olası bir 2. sezon için tüm umutlar tükenmiş değil. Dizinin yapımcı ve yönetmeni Nicole Kassell, Business Insider'a verdiği röportajda, ikinci sezon için bolca olasılık gördüğünü söyledi. Daha fazlası olmasa da, 2. sezon için kesinlikle içerik olduğunu düşünen Kussell, dizinin bir hayranı olarak da, devamını görmenin harika olabileceğini düşünüyor. 

    Kısacası şu an için planlarda dizinin devam sezonu olmasa da, henüz tüm umutlar tükenmiş değil. Kimbilir belki de olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top