Hesabım
    "The Lord of The Rings" Kadrosuna Game of Thrones Transferi!

    Joseph Mawle, The Lord of The Rings dizisinin kadrosuna eklendi.

    J.R.R. Tolkien'in yaratıcısı olduğu The Lord of The Rings mitolojik evreni, diziye aktarılıyor. Ancak dizi ile ilgili çok az ayrıntı bulunuyordu. Amazon Prime'da yayınlanacak olan The Lord of The Rings dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Game of Thrones'da Benjen Stark olarak tanıdığımız Joseph Mawle oldu.

    Kadrosuna yalnızca We're The Millers, Detroit, Black Mirror: Bandersnatch, Midsommar gibi yapımlardan tanıdığımız Will Poulter ve Picnic at The Hanging Rock'tan tanıdığımız Markella Kavenagh'ın eklendiği The Lord of The Rings dizisine yeni bir isim eklendi. Bu oyuncu, Game of Thrones, Birdsong, Heart of The Sea, Ripper Street, MotherFatherSon gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joseph Mawle oldu. The Lord of The Rings dizisi, Amazon Prime platformunda izleyicileriyle buluşacak. Dizinin iki bölümünün A Monster Calls, Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible gibi yapımlardan tanıdığımız J.A. Bayona yönetecek. Ancak henüz çekimlere başlanmadığı ve önümüzdeki aylarda bir an önce başlanması gerektiği biliniyor.

    The Lord of The Rings dizisi için 5 sezonluk anlaşma imzalandı. Amazon, bu proje için Netflix gibi büyük platformlarla girdiği yarışı kazanarak 250 milyon dolar ile Lord of The Rings'in haklarını aldı. Amazon'un yayınlandığı haritadan, dizinin edineceği konu hakkında ufak bilgileree sahip olduk. Belegaer denizi, Numenor gibi bölgelerin yer aldığı haritaya bakılarak, Dunedain soyunun hikayesinin anlatılabileceği tahmin ediliyor. Hatta Aragorn'un gençlik dönemlerinin anlatılabileceği bile söyleniyor. Ancak kesin olan tek bilgiye göre dizi, Sauron'un ölümüyle sonlanan İkinci Çağ'da geçecek. İkinci Çağ, tam 3441 yıl sürüyor.

    Lord of The Rings üçleme filmleri, Tolkien'in 1954 yılında yayınladığı kitaplara dayanıyordu. Hobbit serisi ise 1937 yılına ait olan ve aslında tek ciltten oluşan kitaptan uyarlanmıştı. Yüzükleri Efendisi serisi, Sauron'un yarattığı tek yüzüğün tüm Orta Dünya ırklarının başına dert açmasının sonucunda Yüzük Kardeşliği'nin büyük bir yolculuğa çıkmasını konu ediniyordu.

    The Lord of The Rings dizisinin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top