Hesabım
    "Living With Yourself"te Paul Rudd, Paul Rudd ile Nasıl Dövüştü?

    Living With Yourself dizisiyle ilgili açıklama geldi.

    Netflix'in yeni orijinal dizisi Living With Yourself, geçtiğimiz günlerde izleyicileriyle buluşmaya başladı. Paul Rudd'un başrolünde olduğu dizi, oldukça ilginç sahneler içeriyordu. Bu sahnelerden biri de Paul Rudd'un Paul Rudd ile dövüştüğü sahneydi. Bu konuda dizinin yaratıcısı Timothy Greenberg'den açıklama geldi.

    Living With Yourself, Netflix platformunda izleyicileriyle buluşmaya başladı. Bilim kurgu türünde diyebileceğimiz dizi, birkaç gün içerisinde eğlenceli konusuyla ses getirdi. Ancak herkesin aklına bir soru takıldı: Paul Rudd'un kendi klonuyla dövüşme sahnesi nasıl gerçekleştirildi? Bu konuda binbir çeşit teori üretilmesinin ardından, dizinin yaratıcısı Timothy Greenberg'den gelen açıklamada şu sözler yer aldı: "Bir noktada illa ki dövüş sahnesinin olacağını biliyorsunuz. Bunun kaçınılmaz, ama beklenmedik olmasını istiyorsunuz. Bence hemen dövüşmeleri ve bunun nasıl gerçekleştiği umuyorum ki beklenmedikti ve başta olan dövüş sahnesinden çok daha ilginçti." Dizinin hem başlangıcında hem de sonunda iki sağlam dövüş sahnesi bulunuyordu. Ancak final dövüşünde çok daha fazla ustalık gerektiren kareografi bulunuyordu.Living With Yourself'in yardımcı yönetmeni Jonathan Dayton ve Valerie Faris de bu konudaki şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ifade ettiler. 

    Bu yakın dövüş sahneleri yarı CGI, yarı gerçek profesyonel bir çalışmayla yapıldı. Rudd, Miles ve klon Miles için iki kez aynı dövüş sahnesinin farklı versiyonunda rol almak zorunda kaldı. Rudd, dövüş sahneleri hakkında şu sözleri ifade etti: "Bu kez diğer sahnelerde yaptığım gibi havaya karşı dövüşemezdim. Ağzımı çenesine doğru yaklaştırmam gerekiyordu." Ayrıca Rudd, karşısına vücuda benzeyen yeşil bir şey koyduklarını esprili bir şekilde dile getirdi.

    Living With Yourself'in konusu ise şöyle: Miles (Paul Rudd) hayattan bezmiş durumda olan bir adamdır. Bir arkadaşının önerisiyle gizemli bir spa tedavisine gider. Bunun ardından mezarlıkta uyanan Miles, evine gittiğinde kendi klonuyla karşı karşıya kalır. Klonu kendisinden çok daha harika biridir ve ona ihtiyacı vardır. Diğer yandan karısı Kate, orijinal Miles'ı yanında istiyor, klon ise orijinal Miles'ın yaşamını istiyordur. İşler birbirine girerken Miles nasıl bir çözüm bulacaktır?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top