Hesabım
    Ewan McGregor, Obi Wan Kenobi Dizisi Hakkında Konuştu

    Obi Wan Kenobi dizisi ile ilgili yeni gelişmeler!

    Star Wars evreni, Disney+ dizileri ve sinema filmleriyle genişlemeye devam ediyor. İlk Star Wars filmlerinden beri bu dünyada yer alan Obi Wan Kenobi karakterini odağına alan bir dizinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Ewan McGregor ise ilk kez Obi Wan Kenobi hakkında konuştu.

    Yönetmenliğini The Vampire Diaries, Better Call Saul, American Gods, Mr. Robot, The Man In The High Castle, Lost In Space, Jessica Jones, Reign gibi birçok önemli dizinin bölümlerini yöneten Deborah Chow'un üstleneceği Obi Wan Kenobi dizisi ile ilgili dizinin başrol oyuncusu Ewan Mcgregor açıklama yaptı. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Bu çok büyük bir rahatlama. Çünkü 4 yılı aşkın süredir insanlara bu konuda yalan söylüyordum. Hikaye Episode III ve Episode IV arasında olacak. Jedi Birliği parçalanmaya başlıyor. Bir şekilde tanıdığımız bir karakteri alıp onu göstermek oldukça ilginç olacak. Bu konu oldukça ilginç olacak çünkü Episode III'nin sonunda tüm Jedilar'ın katledilmesiyle başa çıkılıyor. Bu üstesinden gelinmesi gereken bir şey. Alec Guinnes'in Obi Wan Kenobi'yi canlandırırkenki hislerine yaklaşmak istiyorum. Onun gibi grileştiğimi ve yaş olarak ona yaklaştığımı hisseediyorum, bu durumda daha kolay olacak."

    Obi Wan Kenobi karakterini canlandıran Ewan McGregor'u Episode I, II ve III'de izleme imkanı yakalamıştık. Anakin Skywalker'ın yol göstericisi olan Kenobi, Episode VI'da yine Darth Vader tarafından öldürülmüştü. Ewan McGregor'un Obi Wan'a ilk kez hayat vermesinin üzerinden 20 yıl geçti. Şimdilerde McGregor 48 yaşında bulunuyor. Ancak dizi, filmlerden yalnızca 8 yıl sonrasını konu edinecek. Bu durumda oyuncuyu genç gösterebilecek ve Disney'in bütçesini zorlayacak CGI tekniklerinin kullanılacağı düşünülüyor. Dizinin senaryosunda ise  Drive, Two Faces of January, The Snowman, Snow White and The Huntsman gibi yapımlarla tanınan Hossein Amini'nin imzası bulunacak.

    6 bölümden oluşacak Obi Wan Kenobi dizisinin çekimlerine önümüzdeki yaz aylarında başlanacak. Ayrıca Disney+'ta Star Wars evrenine ait olan The Mandalorian ve Cassian Andor dizileri de yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top