Hesabım
    "Unforgiven" Netflix Uyarlamasının Başrolünde Sandra Bullock Var

    Unforgiven uyarlamasında başrol Sandra Bullock olacak!

    İngiliz dizisi Unforgiven, Netflix ekranlarına uyarlanıyor. Dram türünde bir mini dizi olan Unforgiven'ın uyarlaması bir film olarak ekranlara gelecek. Verilen bilgilere göre filmin başrolünde Bird Box'ın yıldız oyuncusu Sandra Bullock yer alacak.

    İngiliz yapımı dram dizisi Unforgiven'ın, Netflix ekranlarına uyarlanması üzerine Sandra Bullock ile anlaşma yapıldı. Bird Box, Ocean's Eight, The Blind Side, Gravity, Speed gibi yapımların yıldız oyuncusu Bullock'u başrolde izleyeceğiz. Yapılan açıklamalara göre The Departed, The TownThe Aviator gibi başarılı filmlerin yapımcısı Graham King, son olarak No Time To Die'ın yönetmen koltuğuna oturan Christopher McQuarrie ile birlikte bu projeyi 6 yıldır filme olarak hayata geçirmeyi planlıyordu. Filmin başrolü için ise ilk başta Angeline Jolie düşünülüyordu. Ancak bütçeyle ilgili sorunlar nedeniyle proje bir türlü hayata geçirilemedi. Eğer başka bir sorunla karşılaşılmazsa, filmde System Crasher'ın yönetmenliğini üstlenen Nora Fingscheidt'in imzası bulunacak. King, yapımcılık göreviyle Unforgiven'da yer alacak. McQuirrie ise projeden tamamen çekilmiş bulunuyor.

    Unforgiven dizisinin konusu ise şöyleydi: İki polisi öldürmekle suçlanan ve 15-16 yıl boyunca hapishanede mahkum hayatı süren genç bir kadın, kız kardeşini bulmak için bir mücadeleye girişecektir. Ruth Slater, bu suçtan hüküm giyerken yalnızca ergenlik çağındaki bir kızdır. Şimdi ise tek amacı evlatlık verilen kız kardeşini bulmaktır.

    Projenin hangi tarihte hayata geçirilmeye başlanacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top