Hesabım
    "Haunting of Bly Manor"ın Hill House ile Bağlantısı Nasıl Olacak?

    Mike Flanagan The Haunting of Hill House ile ilgili konuştu.

    Netflix'in en beğenilen korku dizilerinden biri olan The Haunting of Hill House ile ilgili dizinin yaratıcısı Mike Flanagan'dan açıklama geldi. İlk sezon ile The Haunting of Bly Manor adını taşıyan 2. sezon arasında konu farklılıkları olması beklenen, ancak ilk sezondan birçok oyuncuya yer verilecek olan dizi ile ilgili yeni ipuçları paylaşıldı.

    Doctor Sleep, Gerald's Game, Hush, Oculus gibi son zamanların en bilinen başarılı korku filmlerinden bazılarına imza atan Mike Flanagan'ın, en iyi işi diyebileceğimiz The Haunting of Hill House, 2018 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Verdiği uzun aranın sonunda The Haunting of Bly Manor isimli 2. sezonun izleyicileriyle buluşması için hazırlıklara başlandı. Flanagan ilk sezon ile ikinci sezon hakkında şu sözleri sarf etti: "Hikaye olarak benzerlikleri olmayacak. Ama kesinlikle küçük easter eggler olacak. Hill House'tan yalnızca küçük detaylar değil, diyaloglar ve bazı fikirler de yer alacak. Yaratılan bağlantılar dopamin anlarına neden olacak. Ama hikaye açısından doğrudan bir bağlantı olmayacak."

    Flanagan'ın söylediklerine göre izleyicileri sürprizler bekliyor. The Haunting of Bly Manor'ın oyuncu kadrosunda Victoria Pedretti, Oliver Jackson Cohen, Kate SiegelHenry Thomas gibi ilk sezonda yakından tanıdığımız isimler yer alıyor. Pedretti, iki sıra dışı çocuğa bakan bir eğitmen olan Dani'ye hayat verecek. Jackson Cohen, Bly Malikanesi'nde yaşayan çekici genç bir adamı canlandıracak. Bu karakter, herkesin yaşamını zorlaştıran bir yapıda olacak. Ben Ainsworth ve Amelie Smith ise Dani'nin bakımını üstlendiği çocukları canlandıracaklar. Ayrıca dizide Supergirl ve iZombie'den tanıdığımız Rahul Kohli; Years and Years'dan karşımıza çıkan T’nia Miller, ilk sezonda hayaletlerden biri olarak gördüğümüz Catherine Parker ile Amelia Eve yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top