Hesabım
    Taika Waititi, Komedi Dizisi "Reservation Dogs"u Yönetecek

    Reservation Dogs isimli bir komedi dizisinin duyurusu yapıldı.

    Thor: RagnarokJojo Rabbit gibi yapımların başarılı yönetmeni Taika Waititi, televizyon dünyasına geçiş yapıyor gibi görünüyor. Waititi, bu kez de komedi türünde olması planlanan "Reservation Dogs"un yönetmen ve yapımcı koltuğuna geçecek.

    Next Goal Wins isimli bir proje için çalışmalarını sürdüren ve başka bir proje için gizlice sete giden Taika Waititi, başka bir projeye daha imza atmak için hazırlanıyor. Bu kez televizyonda yayınlanacak olan bir dizi üzerinde çalışan Waititi'nin yeni projesinin adı Reservation Dogs olacak. Başarılı yönetmen, hem senaryonun yazım sürecine ortak olacak, hem yönetmenliği hem de yapımcılığını üstlenecek. Senaryo ve yapımcılıkta ona eşlik edecek isim ise Sterlin Harjo olacak. Harjo'yu Mekko, Barking Water, Four Sheets to The Wind gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Reservation Dogs, dört ergenlik çağındaki gencin ufacık bir suçu işleme girişimlerini konu edinecek. Waititi'nin bu durumda çekim programı oldukça yoğun gibi görünüyor. Yönetmen, Michael Fassbender'in başrolünde yer aldığı, Elisabeth Moss'un ise ona eşlik etmesi planlanan Next Goal Wins'in çekimleri ile meşgul gibi görünüyor. Ayrıca Natalie Portman, Chris Hemsworth ve Tessa Thompson başrollü Thor: Love and Thunder hazırlıklarına yakında başlayacak. Terry Gilliam'ın filminden uyarlanacak Time Bandits ise gelecek projeler arasına eklenmiş bulunuyor. Waititi, son olarak Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Jojo Rabbit filmiyle Toronto'dan izleyici ödülünün sahibi olmuştu.

    Reservation Dogs'un çekimlerine önümüzdeki Şubat ayı içerisinde Oklahoma'da başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top