Hesabım
    "She-Hulk" Dizisinin Senaristi Belli Oldu!

    Jessica Gao, senarist koltuğuna oturacak.

    Disney, birçok Marvel dizisini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Bu kez de gündemdeki dizi Disney+'ta yayınlanacak olan She-Hulk oluyor. She Hulk dizisinin senaryosunun kaleme alacak isim resmi olarak açıklandı. Bu isim ise Jessica Gao oldu.

    Disney'in Ağustos ayında gerçekleştirilen D23 panelinde yeni Marvel dizileri resmi olarak duyurulmuştu. Bu diziler arasında She-Hulk'ın yanı sıra Ms. MarvelMoon Knight ve What / If dizileri bulunuyordu. Şimdi ise Disney, bu diziler için harekete geçmeye başladı. İlk olarak She-Hulk'ın senarist koltuğuna Rick and Morty, Silicon Valley, Take My Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Jessica Gao'nun She Hulk'un senaristi olacağı açıklandı. Ayrıca Gao, idari yapımcı olarak da görev alacak. Jessica Gao, Rick and Morty'de bir ikona dönüşen Pickle Rick karakterinin yaratıcısıydı. Gao'nun bunun için Emmy ödülü bulunuyor.

    She Hulk'un başkarakteri, Bruce Banner'ın kuzeni olan Jennifer Walters oluyor. Jennifer'a, aldığı ölümcül bir yaranın ardından kan nakli yapılır. Bu süreçten sonra ise gamma ışınlarına maruz kalır ve She-Hulk'a dönüşür. Aynı zamanda Jennifer başarılı bir avukattır. Hulk ile onu ayıran birçok özellik vardır. Örneğin dönüştüğünde konuşma ve düşünme yetisine sahiptir.

    Hulk karakterine Mark Ruffalo hayat veriyordu. Ruffalo'yu dizide de görüp görmeyeceğimizi bilmiyoruz. Ayrıca She-Hulk'u da kimin canlandıracağı henüz belli değil. Disney'in ilerleyen zamanlarda sorulara cevap vermesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top