Hesabım
    Penn Badgley Başrollü "You" Ne Zaman Ekranlara Dönüyor?

    You'nun 2. sezon tarihi belli oldu.

    İlk sezonuyla büyük bir ses getiren Netflix dizisi You'nun 2. sezonu hakkında ilk detaylar geldi. Joe'nun fazlasıyla sorunlu aşk yaşamını konu edinen ilk sezonun ardından, yeni sezonla birlikte karşımıza nelerin çıkacağı belli oldu. Ayrıca yayın tarihi de resmi olarak açıklandı.

    Gossip Girl, Easy A, Margin Call gibi yapımların yıldız oyuncusu Penn Badgley'nin başrolünde yer aldığı You'nun yeni sezonunun ne zaman Netflix ekranlarına geleceği açıklandı. Netflix'in yaptığı duyuruya göre yeni sezon 26 Aralık tarihinde yayınlanacak. İlk sezonda Joe'nun Beck'i kendine aşık etmek ve onu elinde tutabilmek için her şeyi yapabileceğine tanıklık etmiştik. Ama bir süre sonra hiçbir şey Joe'nun psikopatlığının açığa çıkmasına engel olamamış ve olaylar daha da kötü bir hal almıştı. Bu sırada karakterin geçmişinden bazı izlere yer verilmişti. Yeni sezonla birlikte bu izleri daha fazla göreceğiz. Joe, yeni bir sayfa açacak ve Los Angeles'a yerleşecektir. Bir taraftan eski sevgilisi Candace'ten kaçmaya çalışan Joe, diğer yandan işlediği cinayetin sonuçlarından kurtulmaya çalışacaktır. Bu kez de Los Angeles'ta Love isimli bir kadınla karşılaşıp aşık olacak olan Joe'nun eski kişiliğinden kurtulup kurtulmadığını hep birlikte göreceğiz.

    You'nun yeni sezonunda Penn Badgley'ye Love karakteriyle eşlik edecek isim, The Haunting of Hill House'un yıldızı Victoria Pedretti olacak. Ayrıca Candace karakteriyle Ambyr Childers, Forty olarak James Scully, Delilah olarak Carmela Zumbado, Ellie olarak Jenna Ortega, Henderson olarak Chris D'Elia'yı izleyeceğiz. Greg Berlanti ve Sera Gamble'ın yaratıcısı olduğu You, 26 Aralık tarihinde Netflix ekranlarındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top