Hesabım
    "The Witcher"a 2. Sezon Onayı Geldi!

    The Witcher yayın hayatına başlamadan, iyi haber geldi!

    Dünyaca ünlü oyun serisi ve roman serisinden ekranlara aktarılan The Witcher'dan yeni bir haber geldi. Henry Cavill'ın başrolünde yer aldığı The Witcher dizisinin henüz ilk sezonu izleyicileriyle buluşmadı. Ancak şimdiden Netflix, 2. sezon için sipariş verdi!

    Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan The Witcher'dan iyi haber geldi. Lauren Schmidt Hissrich tarafından Andrzej Sapkowski'ın roman serisinden uyarlanan The Witcher'ın 2. sezonu için Netflix sipariş verdi. Hissrich, bunun üzerine yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti: "Henüz hayranlar ilk sezonu görmeden Geralt, Yennefer ve Ciri'nin hikayesini anlatmak üzere The Continent'a geri döneceğimiz için çok heyecanlıyım."

    The Witcher'ın konusu özetle şöyle: The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir. The Witcher'ın oyuncu kadrosunda başta DC'nin Superman'i olarak karşımıza çıkan Henry Cavill olmak üzere Ciri karakteriyle Freya Allan, Yennefer ile Anya Chalotra yer alıyor. Daha önce açıklananlara göre, The Witcher'da Henry Cavill başrolü tek başına üstlenmiyor ve Allan ile Chalotra da en az onun kadar ana karakter olarak hikayede yer alıyor.

    The Witcher'ın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve en başından beri dizi 7 sezon olarak planlandı. Ancak Netflix'in ilk sezonun ardından yeni sezon siparişi verip vermeyeceği belli olmamasına rağmen böyle bir plan yapılmıştı. İlk sezon 20 Aralık tarihinde izleyicileriyle buluşacakken, yeni sezonun çekimleri 2020 yılında yapılacak ve 2021'de de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top