Hesabım
    "Loki" Dizisinde Tom Hiddleston'a Sophia Di Martino Eşlik Edebilir!

    Loki'den yeni gelişmeler!

    Marvel Sinematik Evreni'nin ekranlara taşınan kahramanlarından biri de Loki olacak. Disney+ platformunda yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlanan Loki dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir ismin eklenmesi gündeme geldi. Eğer anlaşma sağlanırsa Tom Hiddleston'a başrolde eşlik edecek isim Sophia Di Martino oldu.

    Henüz konusu ya da hangi dönemde geçeceği açıklanmayan Loki dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosuna Danny Boyle imzalı Yesterday, Into The Badlands, Flowers gibi yapımlarda yıldızı parlayan oyuncu Sophia Di Martino eklenebilir. Martino, dizide Tom Hiddleston'a başrolde eşlik edecek. Ancak nasıl bir rol için oyuncuyla görüşmeler yapıldığı açıklanmadı.

    Avengers: Endgame'de alternatif bir zaman diliminde sonsuzluk taşlarından birini alarak kaçan Loki'nin geleceğinin değiştiği tahmin ediliyor. Bu durumda Loki dizisi, Avengers filmlerinin geçtiği ana zaman diliminde geçmeyebilir ve alternatif bir evren kurulabilir. Ancak diğer yandan Kevin Feige'in yaptığı açıklamaya göre, Loki dizisi bir noktada Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmiyle birleşebilir ya da film ve dizi birbirini etkileyebilir. Bu durumda eğer alternatif bir evren yaratılırsa, Loki'nin Doctor Strange'i etkileyebileceği bir senaryonun nasıl ortaya çıkarılabileceği bilinmiyor. Feige'in yaptığı bir diğer açıklamaya göre Loki, dizide herkesin başına dert açmaya ve kaos yaratmaya devam edecek. Yani, Loki'yi kahraman olarak görmeyeceğimiz kesinleşti.

    Diğer yandan Marvel Sinematik Evreni'nden Disney+'a taşınan karakter dizileri arasında The Falcon and The Winter SoldierWandaVision ve Hawkeye bulunuyor. Ayrıca She-Hulk, Moon KnightMs. Marvel ve What / If dizileri için de harekete geçildi. Loki, bu diziler arasında onay alan ilk yapım olmuştu. Ancak prodüksiyonuna başlanan ilk yapım olamayacak. Öncelikle The Falcon and The Winter Soldier'a 2021 yılında başlanması planlanıyor. Yani bu dizileri 2022 yılına doğru ekranlarda görmeye başlayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top