Hesabım
    Game of Thrones'a Alternatif Son mu Çekildi?

    Kristofer Hivju, Game of Thrones finali hakkında konuştu.

    Geçtiğimiz aylarda sona eren ve geriye hakkında yalnızca büyük tartışmaları miras bırakan Game of Thrones ile ilgili yeni bir bilgi verildi. Dizide sevilen karakterlerden biri olan Tormund'u canlandıran Kristofer Hivju, diziye alternatif bir final çekildiği açıklamasını yaptı.

    Kitap serisinin yazarı George R.R. Martin dahil olmak üzere hemen hemen hiçkimsenin beğenemediği bir final bölümüyle aylar önce sona eren Game of Thrones ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Dizide Yabaniler olarak geçen ırktan bir savaşçı olan Tormund'u canlandıran Kristofer Hivju, dizinin finaline alternatif bir son çekildiğini açıkladı ve şu sözleri sarf etti: "Evet, alternatif bir son çektik. Genel olarak eğlenmek için çektik, ama bunun hakkında konuşmaya iznim olup olmadığını bilmiyorum. 7. sezonun ardından benim de hayranların da, oyuncuların da kendine ait teorileri vardı. Yani binlerce teori vardı. Tek bir yolun seçildiğini söylemek zor olurdu, ama geldiğini görmediğim çok ayrıntı vardı. Sevdiğim sürpriz olaylar vardı."

    Alternatif sonun nasıl olduğunu öğrenemesek de farklı bir yolun seçilebileceğini Kristofer Hivju ile öğrenmiş oluyoruz. Game of Thrones, 8 sezonun ardından final bölümüyle Mayıs ayı içerisinde sona ermişti. Final bölümünde izleyicileri şaşırtan dizi, neredeyse tüm ana karakterlerini yok etmiş ve bugüne kadar inşa edilen hikayelerini çöpe atmıştı. Bu nedenle de birçok tartışmaya neden olmuştu. Hatta dünya çapında büyük beğeni toplayan Chernobyl dizisinin, Game of Thrones'un etkisini azaltması için HBO tarafından tam zamanında yayınlandığı da dedikodular arasında bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top