Hesabım
    Better Call Saul Ekranlara Ne Zaman Dönüyor?

    Better Call Saul'un yeni sezon tarihi belli oldu.

    Better Call Saul, 5. sezonuyla ekranlara dönme hazırlıklarını tamamlamak üzere. Dünyaca ünlü dizi Breaking Bad'de yer alan Saul Goodman karakterinin hikayesine odaklanan ödüllü spin-off dizisi Better Call Saul'un yeni sezon başlangıç tarihi açıklandı.

    2015 yılından beri yayın hayatına AMC ekranlarında devam eden Better Call Saul'un 5. sezon yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz yıl, 4. sezonuna 8 Ekim tarihinde sezon finali yapan dizi, bu kez Şubat ayında televizyona dönüş yapacak. Bunun nedeni olarak, Jesse Pinkman'ın Breaking Bad sonrası yaşadıklarını anlatan El Camino ile dizi tarihlerinin çakışmasının istenmemesi gösterilmişti.

    Better Call Saul, Breaking Bad'de suçluların adaletten sıyırmalarına yardımcı olan bir avukatlık bürosu olarak karşımıza çıkmıştı. Saul Goodman, yani Jimmy McGill ise bu büronun sahibiydi ve zamanla Walter White ile Jesse Pinkman'ın kaçınılmaz işbirlikçisi haline gelmişti. Better Call Saul dizisinde, Breaking Bad'den tanıdığımız Mike Ehrmantraut da bir diğer başrol olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Giancarlo Esposito'yu bir kez daha Gustavo Gus Fring rolünde izleme fırsatı yakalamıştık.

    Better Call Saul'un yaratıcısı Vince Gilligan, 5. sezonun son sezon olarak planlanmamasına rağmen, daha önce hiç olmadığı kadar finale yakın olduğunu belirtti. Bob Odenkirk de 5. sezonun izleyicilerin 1 yıl beklemesine değeceğini ifade etmişti. Yaptıkları en iyi sezon olduğunu vurgulayan Odenkirk, sabırsızlandığını dile getirmişti.

    Better Call Saul, 5. sezonuyla 23 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top