Hesabım
    Al Pacino'lu "Hunters"dan Yeni Fragman!

    Nazi avına çıkıyoruz.

    Usta oyuncu Al Pacino'nun başrolünde yer aldığı Amazon dizisi Hunters'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Nick Fury ile benzerlikler taşıyan Meyer Offerman karakteriyle karşımıza çıkan Al Pacino'nun, bir grup Nazi avcısına adaleti getirebilmeleri için yaptığı konuşmayı dinliyoruz.

    Amazon Prime'da izleyici karşısına çıkacak olan Hunters'ın konusu ise şöyle: Hunters, kendi adaletlerini sağlamaya çalışan bir grup genç Nazi avcısının hikayesini konu ediyor. 1977 yılında New York City’de yaşayan bir grup insan, yüzlerce yüksek rütbeli Nazi’nin toplumun içinde yaşadığını keşfeder. Grup, Nazilerin ABD’de Fourth Reich’ı kurma planları yaptığını öğrenince, vakit kaybetmeden harekete geçmeye karar verir. Nazi avcıları, bu kanlı planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

    Simon Kinberg ile yakın zamanda ortak bir bilim kurgu dizi projesine imza atacak olan David Weil, Hunters'ın yaratıcı ismi olarak biliniyor. Me, Earl and The Dying Girl, American Horror Story, Glee gibi yapımlarda imzası bulunan Alfonso Gomez Rejon, dizinin ilk bölümünün yönetmen koltuğuna oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda son olarak The Irishman'de izleyeceğimiz usta oyuncu Al Pacino'nun yanı sıra Logan LermanJerrika HintonJosh RadnorKate MulvanyTiffany BooneGreg AustinLouis Ozawa ChangchienCarol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker ve Lena Olin gibi isimler yer alıyor.

    Hunters'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Amazon Prime'da yayınlanacak olan dizinin izleyicileriyle buluşma tarihi konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top