Hesabım
    Yorgos Lanthimos, "The Man In The Rockefeller Suit" Dizisini Yönetecek

    Yorgos Lanthimos, televizyona geçiş yapıyor.

    The Favourite'ın başarılı yönetmeni Yorgos Lanthimos, yeni bir proje için harekete geçti. Ancak bu kez ödüllü yönetmen Lanthimos'un beyaz perdede değil, ekranlarda göreceğiz. Yönetmen, “The Man In The Rockefeller Suit: The Astonishing Rise and Spectacular Fall of a Serial Impostor” isimli kitabı ekranlara uyarlayacak.

    Deadline'ın haberine göre, The Lobster, The Killing of a Sacred Deer, Dogtooth gibi yapımlarda imzası bulunan Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos, yeni bir proje için anlaşma imzaladı. Fox Searchlight bünyesinde geliştirilecek dizi projesi, Mark Seal'ın çok satanlar listesinde yer alan “The Man In The Rockefeller Suit: The Astonishing Rise and Spectacular Fall of a Serial Impostor” kitabından uyarlanarak ekranlardaki yerini alacak. Kitap, Rockefeller ailesinin sözde kayıp üyesi Clark Rockefeller'ı odağına alıyor. Clark Rockefeller, yalnızca ailesinin adını başarılı işlere imza atmak için kullanıyordur. Ancak aslında söylediği kişi olmadığı ortaya çıkınca, işler onun için tersine dönecektir.

    Gerçek adı Christian Karl Gerhartsreiter olan adam, aslında bir dolandırıcı ve katildir. Almanya'da doğan Gerhartsreiter, Kaliforniya'da hapishanede tutulur. Birçok kez insanları dolandırmak için oyuncu, yönetmen, fizikçi, gemi kaptanı, İngiliz aristokrat taklidi yapmıştır. 1995 yılında Rockefeller ailesi üyelerinden biri olduğunu iddia eden Gerhartsreiter, başarılı bir iş kadını olan Sandra Boss ile evlenir. Ancak çalkantılı bir aile yaşamı sürer ve sonunda kendi kızını kaçıracak duruma düşer. Gazetelere çıkan adamın peşine FBI düşer ve bazı insanların ortadan kaybolmasından sorumlu olduğu ortaya çıkar.

    Orijinal senaryo David Bar Katz tarafından kaleme alındı. Ayrıca Benedict Cumberbatch'in başrol olması dedikodular arasında yer alıyordu. Ancak planlarda değişikliğe gidilecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top