Hesabım
    Disney, Bebek Yoda Giflerini Kaldırtıyor!

    The Mandalorian'ın şimdiden en sevilen karakteri olan Bebek Yoda ile ilgili yeni gelişmeler...

    Disney+ dijital streaming platformunun açılmasından bugüne, Jon Favreau'nun yaratıcısı olduğu The Mandalorian dizisi gündemdeki yerini koruyor. Dizinin Star Wars hayranlarının yanı sıra diğer izleyicileri de kendine çekebilmesinin en büyük nedeni Bebek Yoda karakteri. Sosyal medyanın dilinden düşmeyen The Child'ın bugüne kadar birçok photoshoplu görseli ve gifi yapılmıştı. Ancak Disney, aldığı bir kararla bu gifleri kaldırtıyor.

    Son zamanlarda en çok sevilen capslerin ve giflerin konusu haline gelen The Mandalorian karakteri Bebek Yoda, dizide The Child olarak biliniyor. Sosyal medyada izleyen herkesin ortak kararı ise bu karakterin ne kadar sevimli olduğu üzerine. The Mandalorian'dan rol çalan Bebek Yoda'nın yalnızca 2 hafta gibi bir süre içerisinde binlerce gifi ve capsi yapıldı. Ancak özellikle gifler, dizinin sahnelerinden açık vermeye başladı. Hatta yalnızca gifler değil, bölümleri yorumlayan gönderiler, eleştiriler de bolca spoiler vermeye başladı. Bu durumda Disney olaya el atma kararı aldı ve telif hakları nedeniyle sorun yaratabilecek her şeyi kaldırtma kararı aldı. Başta da giphy'de yer alan gif serisi kaldırıldı.

    The Mandalorian'da Bebek Yoda olarak bilinen The Child, tam 50 yaşında bir bebek olarak biliniyor. Kelle avcısı olan Mando'nun ödül için avlaması gereken yaratıklardan biri olan ve dizi için önemli bir yeri olan The Child'ın Mando ile birlikte olan geleceği 4. bölüm ve sonrasında belli olacak gibi görünüyor. The Mandalorian dizisi, tam olarak Galaktik Cumhuriyeti'n geri kazanılmasından sonrasını konu ediniyor. Return of The Jedi filminden The Force Awakens'a yapılan geçiş ve İlk Düzen'in kurulması tamamen boşlukta kalan bir konuydu. The Mandalorian bu döneme açıklık getirecek.

    Yalnızca üç bölümün ardından herkesin göz bebeği haline gelen ve yakında oyuncakları satışa sunulacak olan Bebek Yoda ile birlikte The Mandalorian dizisi, Disney+ platformundaki yayın hayatına devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top