Hesabım
    Ricky Gervais'in Golden Globe Sunuculuğu İçin Tepkiler Büyük!

    Ricky Gervais'in Altın Küre Ödülleri sunucusu seçilmesinin ardından kimse geri adım atmıyor.

    Son olarak Netflix için çektiği After Life dizisiyle büyük beğeni kazanan Ricky Gervais'in, özel hayatında pek de beğeni kazanan biri olmadığı biliniyor. Ünlü komedyenin, Kasım ayı içerisinde 77. Golden Globe Ödül Töreni'nde sunuculuk yapacağı resmi olarak açıklanmıştı. Ancak Gervais'in sicili bu konuda kabarık olduğu için, tepkiler dur durak bilmiyor!

    Stand-up showlarıyla ve televizyon dizileriyle tanınan ünlü komedyen Ricky Gervais'in Altın Küre Ödül Töreni'nde sunucu olarak görev alacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Gervais, birçok kez Golden Globe'da sunuculuk yapmıştı. Komedyenin tören süresince yaptığı konuşmalar genel olarak takdir görüyordu. Çünkü Hollywood ünlülerine ya da politik olaylara bolca göndermeler kullanıyordu. Ancak son olarak 2016 yılında yaptığı konuşma ilgileri olumsuz bir şekilde çekmişti. Çünkü bu konuşmasında Caitlyn Jenner'ın trans bir birey olmasıyla ve 2015 yılında geçirmiş olduğu kaza ile dalga geçmiş ve transfobik olduğunu göstermişti. Gervais, sonrasında yalnızca bir şaka yaptığını belirtse de topluluklar tarafından eleştiriye maruz kalmıştı. Gervais bununla da yetinmedi ve trans aktivist Jessica Yaniv ile geçtiğimiz Cadılar Bayramı sırasında dalga geçti. Gervais yeniden tepki görmesinin ardından paylaşımını silmiş ve bir daha ofansif şakalar yapmayacağını belirtmişti. Şimdi ise Golden Globe Ödül Töreni'nde yeniden ve 'son kez' sunuculuk yapacak.

    Amerika'da yükselen LGBTQ sesleri ile birlikte Gervais'in Golden Globe'da sunucu olarak kabul edilmesi konusu ilerleyen zamanlarda da tartışma yaratacak gibi görünüyor. Daha önce de Akademi Ödülleri için Kevin Hart konusunda aynı tartışmalar yaşanmıştı. Homofobik söylemlerde bulunan Hart, sonunda sunuculuktan çekilmek zorunda kalmıştı.

    77. Golden Globe Ödül Töreni, 6 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top