Hesabım
    Netflix'in Beren Saat Başrollü "Atiye" Dizisinden Yeni Fragman!

    Atiye'nin fragmanında gelecek olaylardan ipuçları veriliyor!

    Netflix aracılığıyla tüm dünyadaki izleyicilerinin karşısına çıkması beklenen Beren Saat başrollü Atiye dizisinden fragman paylaşıldı. Onur Güvenatam imzalı dizinin fragmanında, Atiye'nin kim olduğunu öğrenmeye çalışmasıyla yüzleşiyoruz.

    Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye adındaki bir kadının mistik hikayesini konu ediyor. Ailesi ve sevgilisi Ozan ile mutllu bir yaşamı olan Atiye'nin hayatı, bir gün dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’ye gerçekleştirdiği ziyaretle bambaşka bir hal alır. Atiye'nin bölgede yaptığı gezi sırdasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağlantı olduğuna dair bir sembol keşfeder. Bu gizeml olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, kendisine bambaşka bir kapı açan bu antik tapınakta geçmişini aramaya başlar. Atiye, geçmişin kapılarını araladıkça, geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulamaya başlar.

    Netflix'in ülkemizdeki yeni projesi Atiye'nin yönetmenliğini Vatanım, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Hakan: Muhafız gibi yapımlardan tanıdığımız Onur Güvenatam üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Hatırla Sevgili, Fatmagül'ün Suçu Ne, Aşk-ı Memnu, İntikam gibi yapımların yıldız oyuncusu Beren Saat; son olarak İstanbuş Kırmızısı, Martıların Efendisi, Fi, Unutursam Fısılda ve Muhteşem Yüzyıl'da izlediğimiz başarılı oyuncu Mehmet Günsür; Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Tereddüt, Kırık Kalpler Bankası ve Cannes'da gösterime sunulan Mon Tissu Prefere'de rol alan Metin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaCivan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler yer alıyor.

    Atiye, 27 Aralık tarihinde tüm dünyada Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top