Hesabım
    Stephen King Romanı Joyland, Dizi Oluyor

    2013'te yayımlanan roman, 1973 yılında eğlence parkında çalışan bir üniversite öğrencisinin hikayesini anlatıyor.

    Stephen King’in bir romanı daha Freeform projesi olarak TV dünyasına kazandırılıyor. Yazarın 2013’te satışa sunulan romanının hakları için görüşmeler tamamlandı. Jane The Virgin dizisinden tanıdığımız senarist Chris Pena, pilot bölümün senaryosunu Cyrus Nowrasteh ile birlikte kaleme alacak ve yapımcılardan biri olarak projede yer alacak. Bill Haber'ın ise Ostar Production şirketiyle birlikte yürütücü yapımcı pozisyonunda yer alması bekleniyor.

    1973 yılında geçen bir hikayeye sahip olan Joyland, Kuzey Carolina'da bir eğlence parkında çalışan ve yaz okulunda bulunan üniversite öğrencisi Devin Jones'un hikayesini anlatıyor. Hikayede bir de çözülemeyen bir cinayet davası var.

    Freeform tarafından açıklama yapan Karey Burke, "Biz Stephen King ile çalışmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kitlelere ulaşmayı başarmış, özel bir yere sahip olan, usta bir hikayeci" ifadelerini kullandı.

    Her dönem oldukça popüler olan Stephen King uyarlamaları son yıllarda da ilgi çekmeye devam ediyor.  Carrie ,  ShiningCujo ve It, hem TV, hem sinema versiyonlarıyla büyük yankı uyandırdı. King uyarlamalarının gişe rakamları da yayınlandığı yıl sonunda üst sıralarda yer almayı başarıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top