Hesabım
    The Narrow Road to the Deep North'un TV Uyarlaması Justin Kurzel'e Emanet

    Başarılı yönetmen, ikinci kez bir TV projesinde yer alacak

    Snowtown filmiyle ilk çıkışını gerçekleştiren, Macbeth ile büyük beğeni kazanan ama Assassin's Creed sonrası hayal kırıklığı yaratan yönetmen Justin Kurzel'in yeni projesi belli oldu. Kurzel, Richard Flanagan'ın ödüllü romanı The Narrow Road to the Deep North'un TV uyarlamasının yönetmenliğini yapacak. 

    Şu sıralar, Paramount için Shantaram adlı diziyle meşgul olan ve True History of Kelly Gang filminin gösterimine hazırlanan yönetmen, yeni proje için Fremantle şirketiyle anlaştı. Dizinin senaristliğini Berlin Syndrome'dan tanıdığımız ve Kurzel'le daha önce SnowtownTrue History of the Kelly Gang projelerinde de çalışan Shaun Grant üstlenecek. 

    Kurzel, proje hakkında şu ifadeleri kullandı: “Bu romanı hayata geçirmek için, Richard Flanagan tarafından güvenilmek benim için büyük bir onur. Shaun Grant’le tekrar çalışacak olmak heyecan verici. Bu epik ve inanılmaz güçlü hikayeyi oluşturmak için sabırsızlanıyorum.”

    Dizi, 2. Dünya Savaşı sırasında Japonlar tarafından esir alınan Doktor Dorrigo Evans'ın hikayesine odaklanacak. Evans, bu zorlukları yaşarken yasak bir aşkın anılarıyla hayata tutunmaya çalışacak. 

    Yayın tarihi konusunda ise netlik kazanan bir bilgi henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top