Hesabım
    HBO Max, White House Farm'ın Haklarını Satın Aldı

    İngiliz suç dizisi White House Farm, Amerika'da HBO Max üzerinden izlenebilecek

    HBO Max, İngiliz suç dizisi White House Farm'ın Amerika gösterim haklarını satın aldı. Fransa'dan Canal+ başta olmak üzere birçok ülkeye de satışı gerçekleştirilen dizi, önümüzdeki yıl gösterimde olacak. Gösterimi kesinleşen ülkeler arasında, Belçika, Danimarka, Norveç ve Latin Amerika ülkeleri yer alıyor.

    Warner Media, 1985'te izole bir çiftlik evinde yaşayan bir ailenin üç kuşağını anlatan ve gerçek hayattaki bir cinayet dosyasına odaklanan hikayeyi projeye döktü ve henüz prodüksiyon aşamasındayken kanallarla görüşmelere başladı. Yapılan ilk anlaşmalardan biri HBO ile oldu ve şirket, yeni platformunda diziyi yayınlayacağını duyurdu. 

    Dizinin başlıca rollerinde tanınmış İngiliz oyuncular bulunuyor. Mark Addy, Freddie FoxGemma Whelan ve son olarak The Irishman'de izlediğimiz Stephen Graham güçlü kadronun öne çıkan isimleri. Yönetmen koltuğunda kısa filmleri ve yine TV yapımlarıyla tanınan Paul Whittington otururken, senaryoyu son olarak Requiem'in bazı bölümlerini yazan Kris Mrksa ve Glitch dizisinden tanıdığımız Giula Sandler kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top