Hesabım
    Shyamalan'ın Servant'ı İkinci Sezon Onayını Aldı!

    Shyamalan, katıldığı bir programda müjdeli haberi verdi..

    Filmleriyle bazen çok konuşulan, bazen de olumsuz eleştiri yağmuruna tutulan, son olarak Glass filmiyle karşımıza çıkan yönetmen M. Night Shyamalan, şu sıralar yapımcısı olduğu ve iki bölümünü yönettiği Servant ile gündemde. Apple TV+ için çekilen ve ilk üç bölümü yayınlanan dizi, şimdiden övgüleri toplamış durumda. Shyamalan, katıldığı bir TV programında dizinin devam edeceğini ve ikinci sezonun hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

    Hotel Babylon ve EastEnders dizilerinden tanıdığımız senarist Tony Basgallop'un kaleme aldığı Servant, bebeklerini kaybeden bir genç çiftin trajedisini anlatıyor. Genç çift, hem bu durumun üstesinden gelmeye çalışırken, hem de ilişkilerini kaybetmeme mücadelesi veriyor. Bundan sonrası elbette beklenmedik olaylar ve bol gerilim vaat ediyor. Lauren Ambrose, Toby KebbellNell Tiger Free ve Rupert Grint'in başlıca rolleri üstlendiği yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. 

    M. Night Shyamalan, Sixth Sense, Unbreakable, Signs, The Village, Lady in the WaterThe Visit ve Split gibi filmlerle karşımıza çıkmış ve çok konuşulmuştu. TV dünyasına ise Wayward Pines ile adım atmıştı. Yönetmenin, Servant sonrası ilk projesi Labor of Love içinse geri sayım devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top