Hesabım
    HBO Max Komedisi Gumshoe'nun Kadrosu Şekilleniyor

    Genç yıldızların rol aldığı dizinin ilk beş bölümü planlandı..

    HBO Max, Gumshoe adlı yeni komedi projesi için kadrosunu şekillendirirken, 5 bölümlük planlamasını da yaptı.Hikaye, tatlı ve iyimser bir genç polis Cassie ve bir cinayeti araştırmak için ekip kuran, takıntılı Eamon adındaki bir gencin hikayesine odaklanacak. Sonya Cassidy ve Miles J. Harvey'nin başrollerde olduğu projede, Carla JimenezMax Casella ve Phillipa So diğer önemli rolleri üstlenecek.

    Miles J. Harvey son olarak American Vandal'ın ikinci sezonunda ve The Babysitter filminde yer almıştı. Sonya Cassidy ise, Lodge 49'da başrol oynadı ve The Great Fire, Vera ve Olympus gibi projelerde adını duyurdu. Jimenez, garip koleksiyonlar yapan bir tıp denetçisine hayat verirken, The Sopranos, Ray Donovan ve Boardwalk Empire gibi önemli dizilerden tanıdığımız Casella ise kendine güvenen, kıdemli bir dedektifi oynayacak. Bir diğer dedektif rolünde ise, dizinin önemli isimlerinden Phillipa Soo'yu izleyeceğiz.

    Gösterim tarihi henüz netleşmeyen dizinin senaryosunu Aaron Brownstein ve Simon Ganz kaleme alırken, pilot bölümlerin yönetmenliğini Randall Einhorn üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top