Hesabım
    Paolo Sorrentino'dan The New Pope, Çok Yakında BluTV'de!

    Paolo Sorrentino'nun The New Pope'undan tarih ve poster geldi..

    Son dönemin en başarılı yönetmenlerinden olan Paolo Sorrentino, 2016 yılında yayınlanan The Young Pope dizisiyle de çok iyi övgüler almıştı. Çok farklı bir Vatikan ve Papa portresi çizilen dizi, hem şiirsel hem de son derece eğlenceliydi. Daha sonra, Loro adlı filmi çeken yönetmen, bir filmlik aradan sonra TV dünyasına geri döndü ve The New Pope adıyla bir devam projesi gerçekleştirdi. The Young Pope'un devam niteliğindeki dizide, ilk bölümde başrolde olan Jude Law tekrar yer alırken, bu kez önemli bir transferle John Malkovich diziye dahil oldu. 

    Javier Camara, Cecile de France, Marilyn Manson ve Sharon Stone, dizinin diğer ağır topları. Yeni Papa'nın Vatikan'da fırtınalar estirmesi ve eski Papa'nın komadan çıkmamasını dilediği konusuyla izleyeceğimiz The New Pope, Paolo Sorrentino'nun kendine has anlatımı ve hicivleriyle yine kışkırtıcı bir biçimde karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. 

    Orijinal yayınından bir gün sonra, 11 Ocak 2020 tarihinde, Türkiye'de sadece BluTV ekranlarında olacak dizi, 2020 yılının en çok konuşuluna yapımlarından biri olmaya aday. Diziden, heyecanı artırıcı bir poster de yayınlandı ve şu cümleye yer verildi: "Dünyadaki herkes, Papa'nın kim olduğunu bilmeli!"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top