Hesabım
    Disney, Maggie Carey'i Kadrosuna Kattı

    Disney'in sahibi olduğu ABC Studios'a yönetmen transferi..

    ABC Studios, birlikte çalıştığı birçok Disney platformu için yetenekli bir yazar / yönetmen transferi yaptı. Başarılı projelere imza atan Maggie Carey, artık ABC için çalışacak. Disney'in sahip olduğu TV stüdyosu, Carey'i, ABCHulu ve Disney +'ın da aralarında bulunduğu birçok platform için kadrosuna kattı. Başarılı yönetmenle, komedi ve drama eserler yazması, üretmesi ve elbette yönetmesi için uzun souklu bir anlaşma yapıldı. 

    Maggie Carey, birçok önemli yapımla adını duyurmuş ve yeteneklerini sergilemeyi başarmıştı. Bunlar, Barry, Silicon Valley, Unbreakable Kimmy Schmidt, Love, Single Parents, Splitting Up Together, The Last Man on Earth, Brooklyn Nine-Nine ve Sunnyside gibi önemli TV projeleri. Carey, 2013 yılında da sinema için The To Do List yapımını hayata geçirmişti. Oldukça beğenilen yapımda, Aubrey Plaza, Johnny SimmonsBill Hader ve Rache Bilson önemli rolleri üstlenmişti.

    ABC Başkanı Jonnie Davis, konuyla ilgili "Maggie, en sevdiğimiz dizilerin ve komedilerin en güzel bölümlerini yazan yetenekli bir isim. Markamızı yaratırken, onun sadece bizimle birlikte çalışacak olması heyecan verici." açıklamasında bulundu. 

    Disney, ABC ve Carey ortaklığından nasıl sonuçlar çıkacağını yakında görmeye başlayacağız. Carey, önümüzdeki yıldan itibaren, Disney'in bütün platformlarında komedi projeleri üretmeye ve yönetmeye başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top